Deskundige verzuimbegeleiding | wij helpen risico's voorkomen!
Maak je keuze

Abonneer je vandaag nog op onze Arbodienst voor betaalbare en adequate verzuimbegeleiding!

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom ziekteverzuimbegeleiding door Vitacon Luteijn?

 • Drie overzichtelijke pakketten

  Vergelijk onze drie pakketten voor verzuimbegeleiding. Ga je voor eigen regie of geef je alles compleet uit handen aan onze professionals?

 • Doelgericht en effectief

  Bij ziekteverzuimbegeleiding gaat het ons om het bevorderen van re-integratie bij verzuim wegens ziekte of gebrek.

 • Voorkom risico's

  Wij begeleiden jou bij de vorming van een correct verzuimdossier of nemen desgewenst alles uit handen. Je loopt minder of geen risico op schade.

Onze specialist(en)

Abonnementen verzuimbegeleiding

Wil je deskundige ondersteuning inschakelen voor de verzuimbegeleiding van jouw medewerkers bij ziekteverzuim? Bij ziekteverzuimbegeleiding gaat het om het bevorderen van re-integratie bij verzuim wegens ziekte of gebrek. Onze bedrijfsartsen hebben hierbij een adviserende rol. Als arbodienst begeleiden wij jou en jouw medewerkers bij (de regie op) jouw ziekteverzuimdossier.

Kies jouw pakket

Kies het pakket dat zo goed mogelijk aansluit bij jouw organisatie. Bij elk pakket word je ondersteund door een geregistreerd casemanager.

Pakket Zelf

Als je kiest voor pakket Zelf, dan kies je voor zelfstandigheid. Met behulp van Verzuimsignaal (online) kun je jouw ziekteregistratie uitvoeren. Wij signaleren voor je wanneer de acties voor de Wet verbetering Poortwachter uitgevoerd moeten zijn. Je voert de acties zelf uit werkt het verzuimdossier bij. Uiteraard kun je ons inschakelen op de momenten dat je het nodig acht, waarna wij de bestede uren tegen het geldende tarief in rekening brengen. Vergelijk alle pakketten in het overzicht (te downloaden onderaan de pagina).

Pakket Samen

Als je kiest voor Pakket Samen dan voeren wij automatisch de acties uit conform pakket Compleet (zie onder) en brengen wij de werkzaamheden in rekening tegen de geldende tarieven. Als je geen (langdurige) zieken hebt, profiteer je hierdoor van lage kosten, maar tegelijkertijd ben je verzekerd van volledige ontzorging als langdurig verzuim onverhoopt wel aan de orde is. Vergelijk alle pakketten in het overzicht (te downloaden onderaan de pagina).

Pakket Compleet

Door de keuze voor Pakket Compleet draag je alles rondom verzuimbegeleiding en registratie aan ons over. Je hebt er geen omkijken meer naar. Wij zullen niet alleen signaleren maar ook de benodigde acties uitvoeren volgens de Wet verbetering Poortwachter, waardoor jouw medewerker zo snel mogelijk re-integreert. Je wordt tijdens de verzuimperiode van jouw medewerker ondersteund door een casemanager. Hij of zij regisseert en bewaakt het ziekteverzuim- en re-integratieproces zodat je niet voor financiële verassingen komt te staan. Welke acties dit kunnen zijn kun je terugvinden in ons pakketoverzicht (zie downloads hieronder). Vergelijk alle pakketten in het overzicht (te downloaden onderaan de pagina).

Arbowet

Bij verzuimbegeleiding gelden wettelijke termijnen en bepalingen. Hierover maak je met Vitacon Luteijn, volgens de nieuwe Arbowet, afspraken. Jouw basiscontract voldoet aan de bepalingen van de nieuwe Arbowet per 1-7-2017.

 

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Je treft de gegevens hiernaast.

Referenties

Downloads

 • Pakketoverzicht abonnementen verzuimbegbeleiding

  Bekijk de interventies en vergelijk onze drie pakketten voor verzuimbegeleiding. Ga je voor eigen regie of geef je alles compleet uit handen aan onze professionals?

  Downloaden