Maak uw keuze

Abonneer u vandaag nog op onze Arbodienst voor betaalbare en adequate verzuimbegeleiding!

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom ziekteverzuimbegeleiding door Vitacon Luteijn?

 • Drie overzichtelijke pakketten

  Vergelijk onze drie pakketten voor verzuimbegeleiding. Gaat u voor eigen regie of geeft u alles compleet uit handen aan onze professionals?

 • Doelgericht en effectief

  Bij ziekteverzuimbegeleiding gaat het ons om het bevorderen van re-integratie bij verzuim wegens ziekte of gebrek

 • Voorkom risico's

  Wij begeleiden u bij de vorming van een correct verzuimdossier of nemen desgewenst alles uit handen. U loopt minder of geen risico op schade

Onze specialist(en)

Abonnementen verzuimbegeleiding

Wilt u deskundige ondersteuning inschakelen voor de verzuimbegeleiding van uw medewerkers bij ziekteverzuim? Bij ziekteverzuimbegeleiding gaat het om het bevorderen van re-integratie bij verzuim wegens ziekte of gebrek. Onze bedrijfsartsen hebben hierbij een adviserende rol. Als arbodienst begeleiden wij u en uw medewerkers bij (de regie op) uw ziekteverzuimdossier.

Kies uw pakket

Kies het pakket dat zo goed mogelijk aansluit bij uw organisatie. Bij elk pakket wordt u ondersteund door een geregistreerd casemanager.

Pakket A

Als u kiest voor pakket A, dan kiest u voor zelfstandigheid. Met behulp van Verzuimsignaal (online) kunt u uw ziekteregistratie uitvoeren. Wij signaleren voor u wanneer de acties voor de Wet verbetering Poortwachter uitgevoerd moeten zijn. U voert de acties zelf uit werkt het verzuimdossier bij. Uiteraard kunt u ons inschakelen op de momenten dat u het nodig acht, waarna wij de bestede uren tegen het geldende tarief in rekening brengen. Vergelijk alle pakketten in het overzicht (te downloaden onderaan de pagina).

Pakket A+

Als u kiest voor Pakket A+ dan voeren wij automatisch de acties uit conform pakket C (zie onder) en brengen wij de werkzaamheden in rekening tegen de geldende tarieven. Als u geen (langdurige) zieken heeft, profiteert u hierdoor van lage kosten, maar tegelijkertijd bent u verzekerd van volledige ontzorging als langdurig verzuim onverhoopt wel aan de orde is. Vergelijk alle pakketten in het overzicht (te downloaden onderaan de pagina)

Pakket C

Door de keuze voor Pakket C draagt u alles rondom verzuimbegeleiding en registratie aan ons over. U heeft er geen omkijken meer naar. Wij zullen niet alleen signaleren maar ook de benodigde acties uitvoeren volgens de Wet verbetering Poortwachter, waardoor uw medewerker zo snel mogelijk re-integreert. U wordt tijdens de verzuimperiode van uw medewerker ondersteund door een casemanager. Hij of zij regisseert en bewaakt het ziekteverzuim- en re-integratieproces zodat u niet voor financiële verassingen komt te staan. Welke acties dit kunnen zijn kunt u terugvinden in ons pakketoverzicht (zie downloads hieronder). Vergelijk alle pakketten in het overzicht (te downloaden onderaan de pagina)

Arbowet

Bij verzuimbegeleiding gelden wettelijke termijnen en bepalingen. Hierover maakt u met Vitacon Luteijn, volgens de nieuwe Arbowet, afspraken. Uw basiscontract voldoet aan de bepalingen van de nieuwe Arbowet per 1-7-2017.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties

Downloads

 • Pakketoverzicht abonnementen verzuimbegbeleiding

  Bekijk de interventies en vergelijk onze drie pakketten voor verzuimbegeleiding. Gaat u voor eigen regie of geeft u alles compleet uit handen aan onze professionals?

  Downloaden