Deskundige verzuimbegeleiding | wij helpen risico's voorkomen!
Maak uw keuze

Abonneer u vandaag nog op onze Arbodienst voor betaalbare en adequate verzuimbegeleiding!

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom ziekteverzuimbegeleiding door Vitacon Luteijn?

 • Drie overzichtelijke pakketten

  Vergelijk onze drie pakketten voor verzuimbegeleiding. Gaat u voor eigen regie of geeft u alles compleet uit handen aan onze professionals?

 • Doelgericht en effectief

  Bij ziekteverzuimbegeleiding gaat het ons om het bevorderen van re-integratie bij verzuim wegens ziekte of gebrek

 • Voorkom risico's

  Wij begeleiden u bij de vorming van een correct verzuimdossier of nemen desgewenst alles uit handen. U loopt minder of geen risico op schade

Onze specialist(en)

Abonnementen verzuimbegeleiding

Wilt u deskundige ondersteuning inschakelen voor de verzuimbegeleiding van uw medewerkers bij ziekteverzuim? Bij ziekteverzuimbegeleiding gaat het om het bevorderen van re-integratie bij verzuim wegens ziekte of gebrek. Onze bedrijfsartsen hebben hierbij een adviserende rol. Als arbodienst begeleiden wij u en uw medewerkers bij (de regie op) uw ziekteverzuimdossier.

Kies uw pakket

Kies het pakket dat zo goed mogelijk aansluit bij uw organisatie. Bij elk pakket wordt u ondersteund door een geregistreerd casemanager.

Pakket Zelf

Als u kiest voor pakket Zelf, dan kiest u voor zelfstandigheid. Met behulp van Verzuimsignaal (online) kunt u uw ziekteregistratie uitvoeren. Wij signaleren voor u wanneer de acties voor de Wet verbetering Poortwachter uitgevoerd moeten zijn. U voert de acties zelf uit werkt het verzuimdossier bij. Uiteraard kunt u ons inschakelen op de momenten dat u het nodig acht, waarna wij de bestede uren tegen het geldende tarief in rekening brengen. Vergelijk alle pakketten in het overzicht (te downloaden onderaan de pagina).

Pakket Samen

Als u kiest voor Pakket Samen dan voeren wij automatisch de acties uit conform pakket Compleet (zie onder) en brengen wij de werkzaamheden in rekening tegen de geldende tarieven. Als u geen (langdurige) zieken heeft, profiteert u hierdoor van lage kosten, maar tegelijkertijd bent u verzekerd van volledige ontzorging als langdurig verzuim onverhoopt wel aan de orde is. Vergelijk alle pakketten in het overzicht (te downloaden onderaan de pagina)

Pakket Compleet

Door de keuze voor Pakket Compleet draagt u alles rondom verzuimbegeleiding en registratie aan ons over. U heeft er geen omkijken meer naar. Wij zullen niet alleen signaleren maar ook de benodigde acties uitvoeren volgens de Wet verbetering Poortwachter, waardoor uw medewerker zo snel mogelijk re-integreert. U wordt tijdens de verzuimperiode van uw medewerker ondersteund door een casemanager. Hij of zij regisseert en bewaakt het ziekteverzuim- en re-integratieproces zodat u niet voor financiële verassingen komt te staan. Welke acties dit kunnen zijn kunt u terugvinden in ons pakketoverzicht (zie downloads hieronder). Vergelijk alle pakketten in het overzicht (te downloaden onderaan de pagina)

Arbowet

Bij verzuimbegeleiding gelden wettelijke termijnen en bepalingen. Hierover maakt u met Vitacon Luteijn, volgens de nieuwe Arbowet, afspraken. Uw basiscontract voldoet aan de bepalingen van de nieuwe Arbowet per 1-7-2017.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties

Downloads

 • Pakketoverzicht abonnementen verzuimbegbeleiding

  Bekijk de interventies en vergelijk onze drie pakketten voor verzuimbegeleiding. Gaat u voor eigen regie of geeft u alles compleet uit handen aan onze professionals?

  Downloaden