Beeldbellen bij verzuim met WeSeeDo | Vitacon Luteijn
Maak uw keuze

Efficiënt communiceren met uw casemanager en bedrijfsarts via een online videoverbinding

Persoonlijk contact op een zo kort mogelijke termijn. Dat helpt. 

Waarom praten met een vertrouwenspersoon van Vitacon Luteijn?

 • Geen reistijd meer

  U kunt gewoon thuis blijven voor uw gesprek met de bedrijfsarts of uw casemanager. Het enige wat u nodig hebt is een computer of mobiel apparaat en een internetverbinding

 • Persoonlijk contact

  Al praat u op afstand met uw bedrijfsarts of casemanager. U ziet elkaar, waardoor er toch persoonlijk contact is

 • 100% veilig en AVG proof

  De verbinding en alle zaken rondom het beeldbellen via WeSeeDo zijn veilig geregeld en voldoen aan de wettelijke eisen

tweede spoor re-integratie

Onze specialist(en)

Beeldbellen bij verzuim met WeSeeDo

Ter bevordering van een vlot en efficiënt contact tussen bedrijfsartsen of casemanagers en zieke medewerkers werkt Vitacon Luteijn al enige tijd met WeSeeDo. Een online functionerend systeem, waarmee face-to-face video communicatie tot stand gebracht kan worden.

WeSeeDo is een volwaardig online alternatief voor persoonlijke en medische consults. Via een videoverbinding wordt contact gelegd tussen u en uw casemanager of bedrijfsarts. Zo wordt effectief invulling gegeven aan de Wet verbetering Poortwachter.

Een goed contact opbouwen kost tijd. Het is zonde als het merendeel van deze tijd verloren gaat aan reizen en wachten. Beeldbellen met de bedrijfsarts of casemanager via WeSeeDo leidt onder meer tot de volgende voordelen:

 • afspreken op een kortere termijn
 • snellere re-integratie
 • geen reistijd
 • een kwalitatief hoogwaardigere inzet van de bedrijfsarts

Afspraak inplannen

Vitacon Luteijn heeft toegang tot de agenda van de bedrijfsarts en plant de afspraak voor u in, zodat het gesprek op een geschikt moment kan plaatsvinden. Nadat de afspraak is aangemaakt ontvangt u per e-mail een uitnodiging.
In het betreffende bericht zult u de details van de afspraak en een hyperlink aantreffen.

Digitale wachtkamer

Klikken op de hyperlink leidt naar een virtuele plaats in de online wachtkamer. Wanneer de bedrijfsarts klaar is om het gesprek te starten zal deze u uit de wachtkamer halen. Het videogesprek zal dan starten en u kunt elkaar via het beeldscherm zien en spreken.

Wat is hiervoor nodig?

Om te kunnen beeldbellen via WeSeeDo heeft u een smartphone nodig met een online verbinding, een camerafunctie en ingeschakeld geluid. Een account aanmaken is niet nodig.

Privacyverklaring

Elk gesprek via WeSeeDo is privé, dankzij een rechtstreekste peer-to-peerverbinding. Er worden geen data opgeslagen. Niemand kijkt of luistert mee. Er hoeft nergens ingelogd en niets gedownload te worden. Traceren is niet mogelijk.

Waarom WeSeeDo?

Als casemanagers en bedrijfsartsen van Vitacon Luteijn willen wij graag met WeSeeDo omdat het een persoonlijk contact mogelijk maakt in combinatie met minder reistijd voor u. Daarbij komt dat er nu op een kortere termijn afspraken gepland kunnen worden met de bedrijfsarts. Stuk voor stuk voordelen die uw re-integratie ten goede komen.

Downloads

 • Beeldbellen via WeSeeDo

  Informatieblad over wat u mag verwachten en wat er van u verwacht wordt als u bent uitgenodigd voor een videogesprek met de bedrijfsarts of uw casemanager.

  Downloaden