Medische keuring voor personeel | Vitacon Luteijn Doetinchem - Zevenaar
Maak je keuze

Wilt u uw medewerker een medische beroepskeuring laten ondergaan?

neem vrijblijvend contact en bel 0316-740115

Waarom een medische beroepskeuring via Vitacon Luteijn?

  • Gezondheid in beeld

    Elk beroep stelt specifieke eisen aan de belastbaarheid van medewerkers. Het is daarom verstandig om te onderzoeken of er gezondheidsrisico’s voor uw medewerkers zijn

  • Verschillende branches

    Wij verzorgen medische beroepskeuringen voor alle branches, dus ook voor de uwe

  • Volgens de regels

    De keuringsarts bepaalt welk onderzoek nodig is, welke vragen daarbij gesteld worden en welk lichamelijk of ander onderzoek hierbij van toepassing is

Onze specialist(en)

Een medische keuring vertelt u veel over gezondheidsrisico’s

U wilt een medische keuring voor uw medewerker laten uitvoeren? Voor sommige beroepen is een medische keuring verplicht gesteld. Soms bij de aanstelling van een nieuwe medewerker óf periodiek. Per branche of beroep bestaan er voor medewerkers verschillende medische keuringen.

Elk beroep stelt specifieke eisen aan de belastbaarheid van medewerkers. Het is daarom verstandig om te onderzoeken of er gezondheidsrisico’s zijn voor uw medewerkers. Zo kunt u ervoor zorgen dat de veiligheid van hen zelf, maar ook voor de omgeving, niet in gevaar gebracht wordt. Vitacon Luteijn kan voor uw (nieuwe) medewerkers een medische keuring uitvoeren.

Een medische keuring bestaat meestal uit medisch onderzoek en een vragenlijst. Medische keuringen zijn aan strenge regels gebonden. De keuringsarts bepaalt welk onderzoek nodig is, welke vragen daarbij gesteld worden en welk lichamelijk of ander onderzoek hierbij van toepassing is. Voorafgaand aan de keuring krijgt uw medewerker informatie over wat er meegenomen moet worden.

Kosten

Wij kunnen u informeren over de kosten van (verplichte) medische keuringen en brengen met plezier een offerte uit. Informeer ook bij uw brancheorganisatie naar beroepskeuringen. Vaak worden keuringen via uw brancheorganisatie gratis of met korting aangeboden.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties