Ondernemers assessment, inzicht in uw kansen! | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Wilt u als ondernemer weten wat uw kwaliteiten en valkuilen zijn?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom een ondernemers assessment bij Vitacon Luteijn?

  • Vergroot uw kansen op succes

    Inzicht in uzelf vergroot uw persoonlijke effectiviteit

  • Ontdek uw blinde vlek

    Stel vast waar u nu staat en welke stappen u zullen helpen vérder te komen

  • Sparren met een onafhankelijke coach

    Sparren met een onafhankelijke coach zorgt voor nieuwe inzichten

ontwikkelassessments

Onze specialist(en)

Ondernemers assessment, inzicht in uw kansen!

Als ondernemer heeft u één hoofddoel: u wilt uw bedrijf succesvol runnen. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe uw product of dienst in de markt staat, maar ook grotendeels ook van uzelf. Omdat u sterk op uzelf bent aangewezen is het belangrijk om te weten wie u bent en wat uw sterke en zwakke kanten zijn. Dat leert u met een ondernemers assessment!

Leer uw kwaliteiten benutten!

Het ondernemers assessment biedt u meer inzicht in uw kwaliteiten en valkuilen als (toekomstige) ondernemer. Dit zelfinzicht kunt u gebruiken om uw kwaliteiten ten volle te benutten en doelgericht te werken aan uw verbeterpunten. Ook kan het u helpen bij het uitwerken van uw businessplan, waarin u de koers voor de toekomst bepaalt en welke rol u daarbij speelt.

Altijd een passend ondernemers assessment

Wij kunnen alle vragen die u hebt over een kandidaat, een bestaande medewerker of uzelf voor u beantwoorden. Zo is er voor ieder vraagstuk een passend assessment. Klik op de links hieronder voor meer informatie over onze verschillende assessments.

Wilt u meer informatie over ondernemers assessments, of wilt u afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties