Ondernemers assessment, inzicht in jouw kansen! | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Wil je als ondernemer weten wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom een ondernemers assessment bij Vitacon Luteijn?

  • Vergroot jouw kansen op succes

    Inzicht in jezelf vergroot jouw persoonlijke effectiviteit

  • Ontdek jouw blinde vlek

    Stel vast waar je nu staat en welke stappen jou zullen helpen vérder te komen

  • Sparren met een onafhankelijke coach

    Sparren met een onafhankelijke coach zorgt voor nieuwe inzichten

Onze specialist(en)

Ondernemers assessment, inzicht in jouw kansen!

Als ondernemer heb je één hoofddoel: je wilt jouw bedrijf succesvol runnen. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe jouw product of dienst in de markt staat, maar ook grotendeels ook van jezelf. Omdat je sterk op jezelf bent aangewezen is het belangrijk om te weten wie jij bent en wat jouw sterke en zwakke kanten zijn. Dat leer je met een ondernemers assessment!

Leer jouw kwaliteiten benutten!

Het ondernemers assessment biedt jou meer inzicht in jouw kwaliteiten en valkuilen als (toekomstige) ondernemer. Dit zelfinzicht kunt je gebruiken om jouw kwaliteiten ten volle te benutten en doelgericht te werken aan jouw verbeterpunten. Ook kan het jou helpen bij het uitwerken van jouw businessplan, waarin je de koers voor de toekomst bepaalt en welke rol jij daarbij speelt.

Altijd een passend ondernemers assessment

Wij kunnen alle vragen die je hebt over een kandidaat, een bestaande medewerker of jezelf voor jou beantwoorden. Zo is er voor ieder vraagstuk een passend assessment. Klik op de links hieronder voor meer informatie over onze verschillende assessments.

Wil je meer informatie over ondernemers assessments, of wil je afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Je treft de gegevens hiernaast.

Referenties