Maak uw keuze

Wilt u als ondernemer weten wat uw kwaliteiten en valkuilen zijn?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom een ondernemers assessment bij Vitacon Luteijn?

  • Vergroot uw kansen op succes

    Inzicht in uzelf vergroot uw persoonlijke effectiviteit

  • Ontdek uw blinde vlek

    Stel vast waar u nu staat en welke stappen u zullen helpen vérder te komen

  • Sparren met een onafhankelijke coach

    Sparren met een onafhankelijke coach zorgt voor nieuwe inzichten

ontwikkelassessments

Onze specialist(en)

Waar liggen uw kansen als ondernemer? Onderwerp uzelf aan de test!

Als ondernemer heeft u één hoofddoel: u wilt uw bedrijf succesvol runnen. Dit is natuurlijk afhankelijk van hoe uw product of dienst in de markt staat, maar ook grotendeels ook van uzelf. Omdat u sterk op uzelf bent aangewezen is het belangrijk om te weten wie u bent en wat uw sterke en zwakke kanten zijn.

Leer uw kwaliteiten benutten!

Het ondernemers assessment biedt u meer inzicht in uw kwaliteiten en valkuilen als (toekomstige) ondernemer. Dit zelfinzicht kunt u gebruiken om uw kwaliteiten ten volle te benutten en doelgericht te werken aan uw verbeterpunten. Ook kan het u helpen bij het uitwerken van uw businessplan, waarin u de koers voor de toekomst bepaalt en welke rol u daarbij speelt.

Altijd een passend assessment

Wij kunnen alle vragen die u hebt over een kandidaat, een bestaande medewerker of uzelf voor u beantwoorden. Zo is er voor ieder vraagstuk een passend assessment. Klik op de links hieronder voor meer informatie over onze verschillende assessments.

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties