Ontwikkelassessments, resultaat binnen 5 werkdagen | Vitacon Luteijn
Maak uw keuze

Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers zich zo ontwikkelen dat zij meegroeien met uw organisatie?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom een ontwikkelassessments bij Vitacon Luteijn?

 • Helder advies over ontwikkelmogelijkheden

  Wij doen duidelijk en onderbouwd uitspraak over het potentieel van uw medewerker en geven tips hoe u uw medewerker kunt coachen

 • Voor toekomstbestendige personeelsplanning

  Wij matchen het ontwikkelpotentieel van uw medewerkers aan de strategische doelstellingen van uw organisatie en adviseren u

 • Altijd maatwerk

  Voor elke ontwikkelingsvraag een passend assessment

ontwikkelassessments

Onze specialist(en)

Ontwikkelassessments: resultaat binnen 5 werkdagen

Als ambitieuze werkgever kijkt u steeds vooruit en zorgt u dat uw organisatie continu in ontwikkeling blijft. Hierbij is het van groot belang dat uw mensen meegroeien en in staat zijn te anticiperen op verandering. Het is daarom belangrijk om met hen in gesprek te blijven over wat zij willen en kunnen. Via ontwikkelassessments brengen wij in kaart over welk potentieel uw medewerkers beschikken en welke vervolgstappen zullen leiden tot een gezonde groei en ontwikkeling.

Wij focussen in het bijzonder op:

 • willen (drijfveren)
 • kunnen (capaciteiten en vaardigheden)
 • zijn (persoonlijkheid)

Aan de hand van de testresultaten krijgt u een gefundeerde uitspraak over het potentieel van uw medewerker. Binnen vijf werkdagen na het onderzoek ontvangt u een helder rapport met een goed onderbouwd advies.

Win-win situatie met ontwikkelassessments

Een ontwikkelassessment kan een open karakter hebben, omdat u wilt weten hoe uw medewerker zich het beste kan ontwikkelen. Maar het onderzoek kan ook toegespitst worden op een specifieke functie. Met de antwoorden in uw hand kunt u beleid voeren waarmee u het volle potentieel in de organisatie benut. Tegelijkertijd zorgt u dat uw mensen gemotiveerd blijven en zich voortdurend uitgedaagd voelen, een win-win situatie dus.

Altijd een passend ontwikkel assessment

Wij kunnen alle vragen die u hebt over een kandidaat, een bestaande medewerker of uzelf voor u beantwoorden. Zo is er voor ieder vraagstuk een passend assessment. Klik op de links hieronder voor meer informatie over onze verschillende assessments.

 

Wilt u meer informatie over ontwikkelassessments, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Downloads

 • Infosheet Assessments

  Handzame informatie over de mogelijkheden van onze assessment producten

  Downloaden

Referenties