Begrijpt uw werknemer zijn loonstrook? - Vitacon HR Services
Maak je keuze

Begrijpt uw werknemer zijn loonstrook?

20 dec 2013

Als ondernemer weet u wellicht dat niets voor meer onrust kan zorgen binnen uw bedrijf dan vragen of onduidelijkheid over de loonstrook. Maar de materie binnen een loonadministratie is niet altijd eenvoudig uit te leggen. Hoe gaat u hier mee om?

Fouten op een loonstrook, zoals het niet correct vermelden van het afgesproken loon, het aantal overuren of de woon werk vergoeding, zijn onvergeeflijk en leiden tot een vaak levenslang wantrouwen in de loonadministrateur. En terecht!

Het is belangrijk dat uw werknemer begrijpt wat er op zijn loonstrook staat en hoe de bruto-netto berekening in zijn werk gaat. Wij kunnen u hier uitstekend mee helpen.

Uitleg loonstrook

Door middel van een jaarlijks terugkerende korte presentatie leggen we de wijzigingen op het gebied van loonadministratie in begrijpelijke taal uit. Daarnaast organiseren wij een spreekuur voor individuele vragen waar uw medewerkers terecht kunnen.

Mocht u hiervoor belangstelling hebben dan kunt u contact opnemen met Leonie Kornegoor op telefoonnummer 0314-369 150 of via algemeen@vitaconhrservices.nl


Delen via Social Media