Betaal de loonheffingen op tijd! - Vitacon HR Services
Maak je keuze

Betaal de loonheffingen op tijd!

09 okt 2014

Vergeet u ook regelmatig de loonheffingen op tijd te betalen? Ondernemen gaat in de meeste gevallen voor de administratie. Om te voorkomen dat u naast de loonheffingen ook een boete moet betalen ontvangt u van ons de verzamel betaalbatch. Hiermee betaalt u altijd op tijd!

Betaalbatch

Wanneer u de loonadministratie uitbesteedt aan Vitacon HR Services ontvangt u maandelijks of periodiek een betaalbatch. Deze batch leest u in in uw betaalpakket en de nettolonen worden betaald op de ingegeven datum.
Deze batch is eenvoudig en kosteloos (vanaf Pakket II)  uit te breiden met de betaling van de aangifte loonheffingen van de voorgaande maand of periode.

Neem contact met ons op en u ontvangt de verzamel betaalbatch met ingang van de eerst volgende loonverwerking.

Eén betaaldatum

U bent gewend de netto lonen op een vaste dag in de maand of periode te betalen. De betaling van de aangifte loonheffingen vindt bij gebruik van de verzamel betaalbatch op diezelfde dag plaats.

Reminder van de Belastingdienst

Wellicht wilt u de loonheffingen niet gelijk met de netto lonen betalen. Er is nog een andere optie om u eraan te herinneren dat u op tijd de loonheffingen betaalt.
Op het beveiligde deel van www.belastingdienst.nl kunt u aangeven dat u een e-mail wilt ontvangen. De belastingdienst stuurt u dan aan het eind van elk aangiftetijdvak een e-mail als herinnering dat u aangifte moet doen.

Uiteraard verzorgen wij uw aangifte, maar u kunt deze herinnering gebruiken als herinnering dat de aangifte nog betaald moet worden.

Meer informatie

Wanneer u gebruik wilt maken van de verzamel betaalbatch of met ons over dit onderwerp van gedachten wilt wisselen kunt u contact opnemen met Leonie Kornegoor, 0314-369150 of l.kornegoor@vitaconluteijn.nl


Delen via Social Media