Coaching in persoonlijke ontwikkeling | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Wilt u uw uitdagingen bespreken met een coach of heeft u een medewerker die coaching nodig heeft?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom coaching door Vitacon Luteijn?

 • Gericht op uw persoonlijke ontwikkeling

  Wij kunnen u helpen uw persoonlijke effectiviteit te vergroten, waarna u een volgende stap kunt zetten in de richting van uw persoonlijke ontwikkeling

 • Burn-out begeleiding

  Gericht op inzicht, gedragsverandering, fysiek en psychisch herstel én het voorkomen van toekomstige klachten

 • Executive coaching

  Voor het topkader beschikken wij over executive coaches. Deze coaches hebben ruime ervaring in de top van uiteenlopende organisaties.

ontwikkelassessments

Onze specialist(en)

Met een coach gericht werken aan persoonlijke ontwikkeling

Wij kunnen u coachen als u bereid bent in de spiegel te kijken, zodat u tot meer zelfinzicht komt. Van daaruit kunnen wij u helpen uw persoonlijke effectiviteit te vergroten, waarna u een volgende stap kunt zetten in de richting van uw persoonlijke ontwikkeling. Coaching helpt u uw grenzen te verleggen, zelf de regie te pakken en zo uw omgeving effectief te beïnvloeden. Onze coaches richten zich op:

 • weten (bewustwording)
 • willen (gemotiveerd zijn om te veranderen)
 • kunnen (vaardig zijn om het nieuwe gedrag toe te passen)
 • doen (toepassen in de praktijk)

Executive coaching

Voor het topkader beschikt Luteijn over executive coaches. Deze coaches hebben ruime ervaring in de top van uiteenlopende organisaties. Vanuit deze ervaring vormen zij een kritische sparringpartner voor topmanagers. Ze ondersteunen bij visieontwikkeling, dragen bij aan zelfinzicht en helpen het ondernemerschap en persoonlijk leiderschap te versterken.

E-coaching

Wij bieden ook een online versie van coaching aan. E-coaching kan een extra gevoel van veiligheid bieden zodat het uiten van persoonlijke zaken makkelijker wordt. Ook e-coaching kan zeer doeltreffend zijn. Het helpt u bewuster bezig te zijn met uw gedachten, gevoelens en behoeften.

Zelfkonfrontatiemethode

De ZKM is een specifieke systematische methode voor zelfonderzoek. Gedragspatronen worden helder en de rode draad in het levensverhaal wordt zichtbaar. Het geeft u een betere kijk op uw mogelijkheden tot verandering en het maken van nieuwe keuzes in uw werk, loopbaan en uw persoonlijke leven. Gecertificeerde ZKM coaches ondersteunen bij onder andere:

 • loopbaanvragen,
 • functioneringsvragen
 • zingevingsvragen

In doorgaans een vijftal sessies krijgt u al zicht op gedragspatronen en de effectiviteit daarvan. Hierdoor leert u uzelf beter kennen. Kunt u het heft weer in eigen handen nemen en accenten in uw leven verleggen vanuit een realistisch perspectief.

Burn-out begeleiding

Deze begeleiding richt zich op fysiek en psychisch herstel bij werkgerelateerde burn-out klachten. De burn-out begeleiding is erop gericht om inzicht te krijgen in factoren die bijgedragen hebben aan de klachten van uw overbelasting. Door tijdige signalering, bewustwording en nieuwe duiding van gebeurtenissen, kan een gedragsverandering plaatsvinden, herstel optreden en kunnen klachten in de toekomst worden voorkomen.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties