Me. & We. meting

Talent? Doe de Me en We meting!

Vitacon Luteijn werkt met de revolutionaire Me en We meting. Deze metingen bieden inzicht in de echte talenten van mensen en maken hun onbewuste drijfveren en aangepast gedrag zichtbaar.

Vraagt u zich weleens af:

  • hoe zorg je dat mensen met plezier naar het werk komen?
  • hoe komt het dat sommigen het juist lastig vinden om gemotiveerd aan de slag te gaan?
  • hoe herken je potentieel ziekteverzuim?
  • is een burn-out te voorspellen?

Hoe vanzelfsprekend dergelijke vragen ook zijn, de antwoorden zijn niet altijd even eenvoudig. Toch is het mogelijk om op een relatief simpele manier inzicht te krijgen in de elementen die het succes bepalen van een individu. En dus ook van een organisatie.

Voor wie?

De snelheid van de Me meting (ongeveer 15 minuten), de scherpte van de analyse, de meertaligheid evenals de laagdrempeligheid maken deze meting inpasbaar binnen elke organisatie. De Me en We metingen voegen een ongekende scherpte toe aan processen zoals talentontwikkeling; in- of outsourcing; teamsamenstellingen en veranderprocessen.

Welke investering is nodig?

De kosten van een We traject zijn afhankelijk van factoren zoals bijvoorbeeld de grootte van het team. Voor een reëel beeld maken wij graag een offerte op maat.

Over dit onderwerp is een leaflet beschikbaar met aanvullende informatie. U kunt deze hier downloaden.

Wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact op met Norbert Sormani via n.sormani@vitaconluteijn.nl of telefonisch: 0316 740 115.

Bellen, e-mailen en post sturen

Telefoon: +31 (0)316 - 740 115 
E-mail: info@vitaconluteijn.nl
Postadres: postbus 310, 7000 AH - Doetinchem

Bezoek ons kantoor

Terborgseweg 25b – 7001 GM Doetinchem
Mercurion 3 – 6903 PX Zevenaar

Hulp op afstand