Salarisadministratie uitbesteden

Uw salarisadministratie uitbesteden, wat mag Vitacon Luteijn voor u betekenen?

Vitacon Luteijn hanteert drie abonnementsvormen voor het voeren van uw salarisadministratie. Naarmate uw zelfstandigheid groeit nemen de mogelijkheden toe en de tarieven af. U kunt kiezen uit:

1. Uw salarisadministratie volledig uitbesteden

Wanneer u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden, dan kiest u voor comfort en gemak. Via VitacOnline geeft u eenvoudig de mutaties door met online mutatieformulieren. De aangeleverde mutaties worden dan gecontroleerd alvorens ze worden doorgevoerd. Vervolgens wordt de salarisverwerking opgestart. Nadat de verwerking door Vitacon Luteijn is gecontroleerd krijgt u een melding dat u kunt inloggen om uw salarisgegevens in te zien. U treft online alle overzichten zoals:

  • Salarisstroken
  • Journaalposten
  • Betaaloverzichten
  • Aangiftes loonheffingen.

Ook uw medewerker krijgt het signaal dat er een nieuwe loonstrook beschikbaar is. Door in te loggen kan de medewerker vervolgens de loonstrook inzien en / of downloaden.

2. Uw salarisadministratie samen doen

Samen met één van de salarisspecialisten van Vitacon Luteijn houdt u de salarisadministratie bij. U voert zelf de mutaties in. Zodra u hiermee klaar bent, en de verwerking hebt aangevraagd, zal Vitacon Luteijn de salarisverwerking opstarten. Na de controle van de salarisverwerking krijgt u een signaal dat u de output online kunt raadplegen en verwerken.

Meer functionaliteiten mogelijk
Met uw keuze om uw salarisadministratie samen te doen bespaart u kosten. Daarnaast heeft u nu de mogelijkheid om alle beschikbare HR functionaliteiten van de software te gebruiken. Ook zijn er diverse rapportages beschikbaar. U kunt een overzicht van de beschikbare HR functionaliteiten en rapportages hier bekijken.

3. Uw salarisadministratie geheel zelf doen

Beschikt u in eigen huis over een salarisadministrateur, maar wilt u wel van alle uitgebreide mogelijkheden én de expertise van de salarisspecialisten van Vitacon Luteijn gebruikmaken? Dan kunt u ervoor kiezen om uw salarisadministratie geheel zelf te doen. Vitacon Luteijn onderhoudt voor u het systeem, zorgt voor het naleven van actuele wet- en regelgeving en helpt u met de inrichting. Periodiek zal een salarisspecialist samen met uw salarisadministrateur naar de gevoerde administratie kijken en hem of haar van de nodige tips en adviezen voorzien.

Toch liever anders?

Heeft u er bijvoorbeeld voor gekozen om uw salarisadministratie geheel zelf te doen, maar ontdekt u dat het beter is om samen aan de slag te gaan? U kunt op elk gewenst moment de wijze waarop u samenwerkt met Vitacon Luteijn veranderen. Automatisch worden dan de bijbehorende tarieven berekend en aan u voorgelegd. 

Plus abonnement

U kunt uw abonnement uitbreiden naar een plus abonnement. Als extra dienstverlening zal Vitacon Luteijn dan onder meer CAO ontwikkelingen voor u bijhouden, periodiek uw pensioennota controleren en een helpdesk bieden voor salaristechnische vragen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de salarisadministratie abonnementsvormen van Vitacon Luteijn? Neem dan contact op met Dennis Bos. Dat kan telefonisch via 0314 741 170 of per e-mail: d.bos@vitaconluteijn.nl

Bellen, e-mailen en post sturen

Telefoon: +31 (0)316 - 740 115 
E-mail: info@vitaconluteijn.nl
Postadres: postbus 310, 7000 AH - Doetinchem

Bezoek ons kantoor

Terborgseweg 25b – 7001 GM Doetinchem
Mercurion 3 – 6903 PX Zevenaar

Hulp op afstand