e-HRM-systemen en software | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

e-HRM-systemen en software

Een e-HRM-systeem bestaat uit één of meerdere softwareprogramma’s die optimaal zijn ingericht om HR te ondersteunen. En daarin zit ook de moeilijkheidsfactor. Er is zoveel keuze! Welk programma past het beste bij mijn organisatie? En gaat het goed samen met de andere programma’s die we al gebruiken? Hoe kunnen we er het maximale uithalen? Kortom, wat zijn de best passende softwareprogramma’s voor mijn organisatie? Dat is precies waar e-HRM over gaat.

Vitacon Luteijn kent de meeste softwarepakketten door en door, en heeft al voor tientallen organisaties e-HRM volledig ingericht. Een berg praktijkervaring dus. Wij kunnen je helpen het maximale uit de verschillende softwarepakketten te halen. We helpen niet alleen bij de keuze en overgang naar nieuwe pakketten, maar ook bij de optimale inrichting van jullie bestaande e-HRM-systeem.

Neem contact op met een van onze e-HRM-adviseurs voor een vrijblijvend advies op 0316 740 115.

Neem contact op

Onze specialist(en)

De e-HRM-oplossingen van Vitacon Luteijn

Loop jij tegen tijdrovende, administratieve en foutgevoelige HR-processen aan? Voor ieder HR-proces is er een e-HRM-oplossing. Maar bij welke systemen, software en tools is jouw organisatie gebaat?

De e-HRM-adviseurs van Vitacon Luteijn werken vanuit de visie en de doelstelling van jouw organisatie. Waar liggen jouw vraagstukken, struikelblokken en tijdrovende processen? Vanuit deze basis kunnen wij jou adviseren welke software het beste aansluit op jullie behoeften, zodat het nieuwe e-HRM-systeem jullie werk ondersteunt en makkelijker maakt. Vitacon Luteijn is dé e-HRM-specialist die onafhankelijk is van software aanbieders. Gegarandeerd dus dat onze adviezen niet gekleurd zijn. Jouw organisatie staat centraal.

 

E-HRM-systeem met verschillende software

Samen met Vitacon Luteijn ga je op zoek naar een oplossing die past bij jouw organisatie. Daarvoor is het belangrijk om al jullie HR-processen goed in kaart te brengen. Als we dit hebben gedaan, gaan we kijken welke processen we kunnen automatiseren, vergemakkelijken of inzichtelijker kunnen maken door middel van e-HRM-software. Denk bijvoorbeeld aan:

  • inrichten van eigen formulieren en workflows
  • werken met eigen templates voorzien van eigen tekst en logo
  • de juiste medewerkers betrekken in het proces

Verschillende HR-software als onderdeel van het e-HRM-systeem

Er is veel keuze op het gebied van e-HRM-software. Welke software past bij jouw organisatie? Met een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn ga jij op zoek naar de beste oplossing. Zo ben jij verzekerd van een e-HRM-systeem dat jouw werk ook écht makkelijker maakt.

Personeelsinformatiesysteem

Employee Self Service (ESS) is e-HRM-software die het mogelijk maakt voor medewerkers om persoonsgegevens zelf in te zien en te wijzigen. Onoverzichtelijke overzichten en tijdrovende administratieve taken zoals het verwerken van verlofuren horen hiermee tot het verleden.

Lees hier meer over personeelsinformatiesystemen>

Salarisadministratie software

Salarisadministratie is meer dan alleen het op tijd uitbetalen van het loon aan de medewerkers. Met salarisadministratie software kun je de verschillende taken in dit proces automatiseren.

Lees hier meer over salarisadministratie software>

Urenregistratiesysteem

Het registreren van gewerkte uren is van essentieel belang, maar de administratieve verwerking kost vaak veel tijd. Met een urenregistratiesysteem dat aansluit bij jouw organisatie bespaar je tijd, terwijl je wel maximaal inzicht hebt in gemaakte uren.

Lees hier meer over urenregistratiesystemen>

NMBRS support

Vitacon Luteijn is NMBRS Certified Professional. Wil jij overstappen op NMBRS? Of gebruik je NMBRS al, maar maak je er nog niet optimaal gebruik van? Met support van een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn stap jij moeiteloos over en haal je het beste uit NMBRS.

Lees hier meer over NMBRS>

Waarom voor een e-HRM-oplossing van Vitacon Luteijn kiezen?

  • Diepgang, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan centraal in onze aanpak
  • De e-HRM-adviseurs hebben volledige focus op e-HRM en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden
  • Kennis en expertise van de meeste e-HRM-oplossingen op de markt
  • Persoonlijke begeleiding bij pakketkeuze, implementatie en onderhoud van jouw e-HRM-systeem
  • Vitacon Luteijn is totaalaanbieder op het gebied van HR en onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk

Start met het inrichten van jullie e-HRM systeem

Wil jij ook meer uit HRM halen? Ga dan aan de slag met de inrichting of optimalisatie van jouw e-HRM en schakel de hulp in van onze e-HRM-adviseurs. Zij helpen jou de juiste keuzes te maken en e-HRM goed te implementeren.

Neem contact op