Salarisadministratie software | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Salarisadministratie software

Salarisadministratie is meer dan alleen het op tijd uitbetalen van het loon aan jouw medewerkers. Met de juiste software kun je de verschillende taken in dit proces automatiseren. Zo bespaar je veel tijd en voorkom je dat je fouten maakt.

Ben jij op zoek naar salarisadministratie-software die past binnen jouw organisatie? Of wil jij je loonadministratie uitbesteden aan een van de specialisten van Vitacon Luteijn? Neem contact op met een van onze e-HRM-adviseurs voor een vrijblijvend advies op 0316-740115.

Neem contact op

Onze specialist(en)

Wat zijn de voordelen van salarisadministratie software?

Er zitten veel voordelen aan het automatiseren van de loonadministratie door middel van salarisadministratie software. Denk bijvoorbeeld aan:

 • tijd besparen
 • fouten verminderen
 • alle gegevens op één plek
 • makkelijk te integreren met andere e-HRM-software en -systemen
 • makkelijk toegankelijk

Tijdsbesparing

De salarisadministratie bestaat voor een groot deel uit terugkerende administratieve handelingen. Deze handelingen kunnen veel tijd in beslag nemen. Door deze taken niet langer met de hand uit te voeren, maar te automatiseren, bespaar je veel tijd.

Minder foutgevoelig

Het laatste wat je wilt, is een foutief salaris overmaken aan je medewerkers. De administratie die erbij komt kijken om dat te herstellen is tijdrovend en het is ook erg vervelend voor de medewerker. Je vermindert de kans op fouten als je de salarisadministratie automatiseert met salarisadministratie-software. Minder handelingen hoeven uitvoeren, betekent minder kans op fouten voor de salarisadministrateur.

Daarnaast is het mogelijk om integraties te implementeren met bijvoorbeeld ziektekostenverzekeraars. Daardoor is het niet meer nodig handelingen dubbel uit te voeren.

Alle gegevens op één plek

Met het implementeren van salarisadministratie software heb je ook alle gegevens verzameld op één plek. De gegevens zijn overzichtelijk en actueel beschikbaar voor iedereen die je er toegang toe geeft. Het zoeken naar gegevens in losse Excel documenten, mappen of mailtjes is verleden tijd.

Integratie mogelijkheden

Werk je al met andere e-HRM-software binnen jouw organisatie? Of zijn er andere tijdrovende HR-processen die je graag anders wilt aanpakken? Er zijn veel mogelijkheden om bijvoorbeeld personeelsinformatiesystemen, boekhoudpakketten of planningsprogramma’s te integreren in jouw salarisadministratie software. Wij helpen jou daarbij.

Makkelijke toegankelijk

Alle loonadministratie gegevens zijn online beschikbaar. Veel salarisadministratie software heeft ook een app beschikbaar. Medewerkers loggen zelf in op de app en hebben een actueel overzicht van salarisstroken, jaaropgaven en verlofuren.


Waar begin je met het inrichten van de juiste salarisadministratie software?

Het implementeren van nieuwe salarisadministratie software kan een spannend proces zijn. Met een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn heb je kennis en expertise binnen handbereik. Samen met jou inventariseert onze specialist de struikelblokken en wensen van jouw organisatie. Op basis hiervan maken we een implementatieplan. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en wat er op welk moment gaat gebeuren.

Wij kunnen samen met jou een implementatietraject doorlopen bij gebruik of aanschaf van de volgende salarisadministratie software:

 • NMBRS (wij zijn NMBRS Certified Professional – NCP)
 • Exact
 • Unit4

Onze e-HRM-adviseurs zijn bekend met alle mogelijkheden en valkuilen van deze softwarepakketten.

De digitale salarisadministratie uitbesteden aan Vitacon Luteijn

Vitacon Luteijn is gespecialiseerd in salarisadministratie. Door jouw salarisadministratie samen te doen met Vitacon Luteijn ben jij verzekerd van een soepel en efficiënt loonadministratie proces. Wij bieden onze dienst aan in 3 abonnementsvormen. Als onderdeel van het abonnement houden wij onder meer CAO ontwikkelingen voor jou bij en controleren wij periodiek jouw pensioennota. Ook bieden we een gratis helpdesk voor al jouw salaris- én systeemtechnische vragen.

Lees hier meer over de mogelijkheden>

 

Hoe kan Vitacon Luteijn mij helpen bij het kiezen en implementeren van salarisadministratie software?

 • Diepgang, kwaliteit en een persoonlijke benadering staan centraal in onze aanpak
 • De e-HRM-adviseurs hebben volledige focus op e-HRM en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden
 • Wij zijn specialist op het gebied van salarisadministratie
 • Persoonlijke begeleiding bij keuze, implementatie en onderhoud van jouw salarisadministratie software
 • We houden het systeem up-to-date, bijvoorbeeld door CAO-wijzingen door te voeren
 • Wij bieden een gratis helpdesk voor salaris- én systeemtechnische vragen
 • Vitacon Luteijn is totaalaanbieder op het gebied van HR en onderdeel van Stolwijk Kennisnetwerk

Wil jij ook met een e-HRM-adviseur van Vitacon Luteijn aan de slag?

Wil jij ook aan de slag met het uitzoeken of implementeren van nieuwe salarisadministratie software? Of wil jij graag je salarisadministratie uitbesteden aan de specialisten van Vitacon Luteijn? Neem contact op met een van onze e-HRM-adviseurs voor een vrijblijvend advies op 0316-740115.

Neem contact op