Advies bij arbeidsvoorwaarden en beloning | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Wil je discussie voorkomen als het gaat om arbeidsvoorwaarden en beloning? Wij helpen je verder.

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

  • Rust in jouw organisatie

    Duidelijkheid, bijvoorbeeld als het gaat om arbeidsvoorwaarden en beloning, creëert rust in jouw organisatie. Wij helpen je dit te bewerkstelligen

  • Gericht op jouw doelstellingen

    Samen met jou bespreken wij de totaaldoelstellingen van jouw organisatie, wij zorgen dat het HR beleid hierop aansluit

  • Personeelshandboek opstellen

    Vitacon Luteijn kan jouw huidige personeelshandboek screenen en daar waar nodig aanpassen / actualiseren of een volledig nieuw handboek voor je opstellen

Onze specialist(en)

Helderheid rondom arbeidsvoorwaarden en beloning, dat geeft rust.

Duidelijkheid, bijvoorbeeld als het gaat om arbeidsvoorwaarden en beloning, creëert rust in jouw organisatie. Zijn er eenduidige afspraken omtrent ziekte en verlof of studiekosten? En heb je een social-media protocol? Hoe zit het met betalen van overwerk? Maar ook welk salarisperspectief bied ik mijn medewerkers; is het vaststellen van een salarisgebouw wenselijk?

Belangrijke voorbeelden van zaken die je het beste op voorhand goed geregeld kunt hebben. Uiteraard up-to-date en passend bij de actuele wetgeving en ontwikkelingen in de markt. Vitacon Luteijn kan in die zin jouw huidige personeelshandboek screenen en daar waar nodig aanpassen / actualiseren of een volledig nieuw handboek voor je opstellen.

Wel of geen CAO?

Is er naast of in plaats van jouw eigen arbeidsvoorwaarden wellicht een CAO van toepassing? Ook dit kunnen wij voor je beoordelen en jou begeleiden bij het toepassen van de arbeidsvoorwaarden en afspraken voortvloeiend uit die CAO.

Vitacon Luteijn voorziet je graag van advies en kan een op maat gemaakte offerte voor je opstellen.

 

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Je treft de gegevens hiernaast.

Referenties