Advies bij arbeidsvoorwaarden en beloning | Vitacon Luteijn
Maak uw keuze

Wilt u discussie voorkomen als het gaat om arbeidsvoorwaarden en beloning? Wij helpen u verder.

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

  • Rust in uw organisatie

    Duidelijkheid, bijvoorbeeld als het gaat om arbeidsvoorwaarden en beloning, creëert rust in uw organisatie. Wij helpen u dit te bewerkstelligen

  • Gericht op uw doelstellingen

    Samen met u bespreken wij de totaaldoelstellingen van uw organisatie, wij zorgen dat het HR beleid hierop aansluit

  • Personeelshandboek opstellen

    Vitacon Luteijn kan uw huidige personeelshandboek screenen en daar waar nodig aanpassen / actualiseren of een volledig nieuw handboek voor u opstellen

Onze specialist(en)

Helderheid rondom arbeidsvoorwaarden en beloning, dat geeft rust.

Duidelijkheid, bijvoorbeeld als het gaat om arbeidsvoorwaarden en beloning, creëert rust in uw organisatie. Zijn er eenduidige afspraken omtrent ziekte en verlof of studiekosten? En heeft u een social-media protocol? Hoe zit het met betalen van overwerk? Maar ook welk salarisperspectief biedt ik mijn medewerkers; is het vaststellen van een salarisgebouw wenselijk?

Belangrijke voorbeelden van zaken die u het beste op voorhand goed geregeld kunt hebben. Uiteraard up-to-date en passend bij de actuele wetgeving en ontwikkelingen in de markt. Vitacon Luteijn kan in die zin uw huidige personeelshandboek screenen en daar waar nodig aanpassen / actualiseren of een volledig nieuw handboek voor u opstellen.

Wel of geen CAO?

Is er naast of in plaats van uw eigen arbeidsvoorwaarden wellicht een CAO van toepassing? Ook dit kunnen wij voor u beoordelen en u begeleiden bij het toepassen van de arbeidsvoorwaarden en afspraken voortvloeiend uit die CAO.

Vitacon Luteijn voorziet u graag van advies en kan een op maat gemaakte offerte voor u opstellen.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties