Functionerings- en beoordelingssystematiek | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Hoe haal je meer resultaat uit functionerings- en beoordelingsgesprekken? Wij helpen je vérder!

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

  • Actueel maatwerk

    Wij ontwikkelen een functionerings- en beoordelingssysteem van deze tijd, uiteraard passend bij de aard van jouw organisatie

  • Medewerkers binden en boeien

    Wij helpen je ontdekken welke vorm van leiderschap bijdraagt aan het succesvol werven, binden en boeien van mensen

  • Een schat aan ervaring

    Professionele ontwikkeling van functionerings- en beoordelingssystemen. Alles gebaseerd op jarenlange ervaring

Onze specialist(en)

Welke beoordelingssystematiek werkt het beste?

De functionerings- en beoordelingsgesprekken zoals deze traditioneel worden gehouden in de meeste organisaties zijn wat ons betreft sterk aan vernieuwing toe. Bij Vitacon Luteijn hebben wij veel ervaring met dergelijke systemen, wij hebben ze veelvuldig ontwikkeld en geïmplementeerd. Wij zien het echter als onze taak als HR-specialist om ook kritisch te kijken naar wat een bepaalde werkwijze oplevert en of deze nog wel past bij de huidige tijd.

Andere invulling nodig

Er wordt door HR specialisten en organisaties veel energie gestoken in het proces van sturen op prestaties en ontwikkeling van mensen. Als je kritisch kijkt naar de resultaten hiervan, dan stellen wij met regelmaat vast dat de opbrengst beperkt is en er een andere invulling nodig is. Vernieuwing op dit gebied vraagt naar onze overtuiging niet om te stoppen met beoordelen, maar wél om een andere kijk en aanpak. Wij geloven in een systematiek gebaseerd op de eigen verantwoordelijkheid van mensen voor prestaties en ontwikkeling. Hierbij staan de persoonlijke competenties veel meer centraal en afstemming is meer een continu proces. Leiderschap is eerder faciliterend dan sturend.

Maatwerk beoordelingssystematiek

Waar het gaat om de ontwikkeling van systemen voor het sturen op prestaties en ontwikkeling van mensen, leveren wij dan ook actuele oplossingen en maatwerk. Uiteraard passend bij de aard van jouw organisatie.

 

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Je treft de gegevens hiernaast.

Referenties