Maak uw keuze

Leren was nog nooit zó makkelijk!

Wij laten u zien dat dit ook voor uw mensen geldt! Bel ons: 0316-740115

Good Habitz e-learning via Vitacon Luteijn

 • On demand leeraanbod

  Good Habitz werkt on demand, net als bijvoorbeeld Netflix. Uw medewerker logt in, kiest een training uit het overzicht en gaat aan de slag met steeds een andere, relatief kortdurende, module

 • Afgestemd op uw ontwikkelbehoefte

  Vitacon Luteijn kan het trainingsaanbod resultaatgericht afstemmen op uw ondernemersvisie, missie en doelstellingen

 • Coaching en begeleiding

  Onze HR adviseurs hebben verstand van talent- en competentiemanagement en vervullen hun rol als enthousiaste Good Habitz Coaches

Onze specialist(en)

Een leven lang leren met Good Habitz e-learning

Gunt u het uw medewerkers een betere, slimmere versie van zichzelf te worden? Wij bieden u speciale toegang tot het cursusportaal van e-learning specialist Good Habitz. Wij stemmen een aanbod van actuele trainingen af op de ontwikkelbehoefte van uw organisatie. Niets ingewikkelds, geen verrassingen: u betaalt per medewerker een vaste maandelijkse vergoeding. Uw mensen hebben vervolgens 24/7 toegang tot nieuwe kennis en vaardigheden.

Succesvolle organisaties investeren in kennis en vaardigheden. Zij zorgen ervoor dat mensen en teams continu geïnspireerd worden om het beste uit zichzelf te halen. Goed nieuws: een leven lang leren ligt nu meer dan ooit binnen uw bereik.   

Het aanbod in traingen en cursussen in Nederland is overweldigend. Welke opleider is het meest geschikt? En hoe zorgt u voor een werkbare balans tussen reizen, trainingsuren en effectiviteit op de werkvloer? Kennis en vaardigheden bijspijkeren op de traditionele manier heeft zeker z’n waarde, maar werkt niet altijd even efficiënt. Wij zijn enthousiast over Good Habitz. Het werkt on demand, net als bijvoorbeeld Netflix. Uw medewerker logt in, kiest een training uit het overzicht en gaat aan de slag met steeds een andere, relatief kortdurende, module. Wij helpen u de juiste keuzes te maken en zorgen waar nodig voor begeleiding, zodat uw mensen daadwerkelijk een betere versie van zichzelf kunnen worden.

Waarom Good Habitz?

Het aanbod van Good Habitz is zeer divers. De lesstof wordt op praktische en aantrekkelijke wijze gebracht. Uw medewerker kan bijvoorbeeld binnen een paar uur zijn Office skills aanzienlijk verbeteren. Of zijn persoonlijke effectiviteit vergroten, beter leren communiceren en verkopen. Maar ook zaken als taal, veilig & gezond werken, inzet (of tijdens het werk afblijven) van social media, productiviteit, positieve psychologie en management zijn leerthema’s. Met Good Habitz bereiken uw medewerkers meer, in minder tijd. Zij trainen zichzelf op het moment dat het hen uitkomt. En ze worden er ook nog eens gelukkiger van. Want het werkplezier neemt toe, omdat zij doen waar zij goed in zijn.

Waarom investeren in kennis en kunde?

Slimme organisaties blijven een stap voor op de concurrentie. In de ultiem snel veranderende wereld van nu is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan persoonlijke ontwikkeling, klant- en marktgerichtheid en vernuftige productiviteit. Daarnaast is het belangrijk om de aandacht van uw medewerkers vast te houden; werkgevers die dagelijks investeren in de ontwikkeling van hun mensen worden aanzienlijk hoger gewaardeerd en mogen rekenen op meer loyaliteit.

Waarom via Vitacon Luteijn?

Wilt u uw medewerkers toegang geven tot Good Habitz? Dan zullen wij dit graag voor u verzorgen en het trainingsaanbod resultaatgericht afstemmen op uw ondernemersvisie, missie en doelstellingen. U betaalt een vast bedrag per medewerker per maand. Daarvoor mag u rekenen op persoonlijke begeleiding en expertise van
Vitacon Luteijn, zodat u voor uw mensen het meeste uit Good Habitz haalt. Onze HR adviseurs hebben verstand van talent- en competentiemanagement en vervullen hun rol als enthousiaste Good Habitz Coaches.

Vraag gerust om een demonstratie. In een persoonlijk gesprek lichten wij alle mogelijkheden graag toe.

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties

Downloads

 • Flyer Good Habitz

  Lees hier alles over wat Good Habitz E-learning voor uw mensen kan betekenen.

  Downloaden