HR abonnement | Altijd actuele kennis in huis | Vitacon Luteijn
Maak uw keuze

Wilt u weten waar u aan toe bent als het gaat om het regelen van al uw HR zaken?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom een HR abonnement bij Vitacon Luteijn?

 • Goed en overzichtelijk

  In een HR-abonnement vullen wij de HR-behoefte van uw organisatie op maat in, u heeft er geen omkijken meer naar

 • Vaste HR adviseur

  Onze HR-adviseur is met vaste regelmaat bij u aanwezig, zodat uw medewerkers ook een vast aanspreekpunt hebben in hun eigen werkomgeving

 • Altijd actuele kennis in huis

  Onze HR-adviseurs zijn deskundig, hebben een brede ervaring en beschikken over up-to-date kennis

werkbelevingsonderzoek

Onze specialist(en)

Alle HR zaken goed en overzichtelijk geregeld in het HR abonnement

Hoe fijn is het om te weten dat u geen omkijken hoeft te hebben naar uw HR-zaken zaken? Dat alles uitstekend geregeld is, dat een specialist signaleert wanneer er zaken geregeld moeten worden en dat uw HR-beleid in ontwikkeling en in uitvoering goed voor elkaar is?

In een HR-abonnement vullen wij de HR-behoefte van uw organisatie op maat in. Dat heeft een aantal grote voordelen. Deze benoemen wij hieronder.

Continuïteit en alle voordelen van een “eigen” HR-adviseur

U beschikt altijd over een vaste HR-adviseur. Een adviseur die u en uw organisatie kent en uw vaste aanspreekpunt is, die zelfs in naam van uw organisatie naar buiten kan handelen. Bijvoorbeeld bij werving en selectie en in communicatie naar externe instanties zoals het UWV. Onze HR-adviseur is met een vaste regelmaat bij u aanwezig, zodat uw medewerkers ook een vast aanspreekpunt hebben in hun eigen werkomgeving.

Flexibiliteit

U hoeft geen HR-adviseur in dienst te nemen voor een vast aantal uren. In het HR-abonnement wordt een basis-inzet afgesproken, die flexibel uitgebreid kan worden al naar gelang uw behoefte. Is het druk dan doen wij meer, is het rustig dan verzorgen wij alleen de basis-zaken.

Deskundigheid

Onze HR-adviseurs zijn deskundig, hebben een brede ervaring en beschikken over up-to-date kennis. Én achter elke HR-adviseur staat een team van collega-HR-specialisten waarop altijd een beroep gedaan kan worden.

Onze HR-abonnementen zijn transparant qua kosten. Op basis van de dienstverlening die u kiest, komen wij met u een vast maandbedrag overeen, waardoor u vooraf duidelijkheid heeft over de benodigde investering.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Downloads

 • Infosheet HR Abonnement

  Handzame informatie over het HR Abonnement

  Downloaden

Referenties