Werkbelevingsonderzoek | Voor gelukkige werknemers!
Maak uw keuze

Met een werkbelevingsonderzoek zorgt u ervoor dat uw medewerkers gelukkiger zijn en dus beter presteren?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

  • Meer geluk, minder verzuim

    Wij helpen u het geluksgevoel van uw medewerkers te vergroten. Dat draagt bij aan betere prestaties en minder verzuim

  • Uw geluksscore in beeld

    Wij werken met een onderzoeksinstrument dat u inzicht geeft in de veertig meest relevante onderdelen die geluk op het werk beïnvloeden

  • Direct aan de slag

    uw organisatie kan aan de hand van de uitkomsten gericht aan de slag met het creëren van de juiste omstandigheden voor geluk

werkbelevingsonderzoek

Onze specialist(en)

Werkbelevingsonderzoek is gelukkig zijn in je werk!

Uit elk wetenschappelijk werkbelevingsonderzoek blijkt steeds weer: mensen die lekker in hun vel zitten en gelukkig zijn presteren béter. Ze zijn minder vaak ziek, denken creatiever en werken beter samen. Redenen dus om de juiste omstandigheden te creëren die er aan bijdragen dat medewerkers gelukkiger zijn, ook op de werkplek.

Een werkbelevingsonderzoek creëert de omstandigheden voor geluk

Bij Vitacon Luteijn zijn wij ervan overtuigd dat u met een werkbelevingsonderzoek binnen uw organisatie actief kan bijdragen aan het geluk van uw medewerkers. Als u maar weet hoe u ‘geluk op het werk’ tastbaar kunt maken en aan welke knoppen u moet draaien om het geluk te bevorderen. Wij werken met een onderzoeksinstrument dat u inzicht geeft in de veertig meest relevante onderdelen die geluk op het werk beïnvloeden. Op basis van vier ‘geluksvelden’ laten wij u zien in hoeverre de randvoorwaarden zijn ingevuld om mensen optimaal te laten functioneren. Een compacte, complete en gewogen score die overzichtelijk in een samenhangend model wordt gepresenteerd.

Uitkomsten van werkbelevingsonderzoek zijn praktisch en direct toepasbaar

Aan de hand van de uitkomsten het werkbelevingsonderzoek heeft u direct mogelijkheden om een dialoog met uw medewerkers te voeren. Bovendien kan uw organisatie vervolgens gericht aan de slag met het creëren van de juiste omstandigheden voor geluk.

Bent u benieuwd hoe het staat met het geluk binnen uw organisatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

 

Referenties