Mens en organisatie

Mensenwerk is maatwerk

U wilt succesvol zijn als organisatie. Niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst. Dat vraagt een beleid gericht op voortdurende ontwikkeling van mens en organisatie. Daarom wilt u een professioneel en toekomstgericht personeelsbeleid voeren, waarmee u een goede werkomgeving biedt. Verwachtingen zijn duidelijk, competenties worden optimaal ingezet en uw mensen voelen zich verbonden met hun werk en de organisatie. Hierbij gaan goede prestaties en voldoening in het werk hand-in-hand.

Waar gewerkt wordt ontstaan ook problemen. In veel gevallen helpt hulp van buitenaf om deze in een zo vroeg mogelijk stadium professioneel, zorgvuldig en praktisch op te lossen. Het ervaren team van Vitacon Luteijn staat graag voor u klaar. Allereerst door goed te luisteren naar uw wensen en behoeften. En vervolgens door u op professionele én praktische wijze te adviseren en ondersteunen, op maat voor u en uw organisatie.

Diensten

Het gaat hierbij om mensenwerk. Vitacon Luteijn biedt een breed pallet aan gespecialiseerde diensten aan. Altijd als maatwerk gericht op uw mensen en organisatie. Denk hierbij aan:

Via het menu rechts (desktop) of onderaan (mobiel) op deze pagina kunt u alles lezen over wat Vitacon Luteijn u te bieden heeft op het gebied van Mens & Organisatie

heeft u vragen?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze specialisten.

Dat kan telefonisch via 0316 740 115 of per e-mail: info@vitaconluteijn.nl

Liever direct persoonlijk contact?

Heeft u genoeg gelezen en wilt u graag eens face to face of via de telefoon praten met een specialist? Neem dan direct contact met ons op. Dat kan telefonisch via 0316 740 115 of klik op de button hieronder voor meer gegevens.

neem contact op

Bellen, e-mailen en post sturen

Telefoon: +31 (0)316 - 740 115 
E-mail: info@vitaconluteijn.nl
Postadres: postbus 310, 7000 AH - Doetinchem

Bezoek ons kantoor

Terborgseweg 25b – 7001 GM Doetinchem
Mercurion 3 – 6903 PX Zevenaar

Hulp op afstand