Salarisadministratie uitbesteden door Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Jouw salarisadministratie uit besteden? Wij bieden flexibele abonnementsvormen!

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom jouw salarisadministratie uitbesteden aan Vitacon Luteijn?

 • Drie abonnementsvormen

  Wij hanteren drie abonnementsvormen voor het voeren van jouw salarisadministratie. Naarmate jouw zelfstandigheid groeit nemen de mogelijkheden toe en de tarieven af

 • Meer functionaliteiten mogelijk

  Je hebt de mogelijkheid om alle beschikbare HR functionaliteiten van de software te gebruiken. Ook zijn er diverse rapportages beschikbaar

 • Toegevoegde waarde

  Als onderdeel van het abonnement houden wij onder meer CAO ontwikkelingen voor jou bij, controleren wij periodiek jouw pensioennota en bieden wij een gratis helpdesk voor salaris- én systeemtechnische vragen

Onze specialist(en)

Jouw salarisadministratie uitbesteden aan Vitacon Luteijn?

Salarisadministratie uitbesteden kan bij ons in drie abonnementsvormen. Naarmate jouw zelfstandigheid groeit nemen de mogelijkheden toe en de tarieven af.  Je kunt kiezen uit:

1. Jouw salarisadministratie volledig uitbesteden

Wanneer je ervoor kiest om jouw salarisadministratie uit te besteden, dan kies je voor comfort en gemak. Via VitacOnline geef je eenvoudig de mutaties door met online mutatieformulieren. De aangeleverde mutaties worden dan gecontroleerd, voordat ze worden doorgevoerd. Vervolgens wordt de salarisverwerking opgestart. Nadat de verwerking door ons gecontroleerd is, krijg je een melding dat je kunt inloggen om jouw salarisgegevens in te zien. Je treft online alle overzichten zoals:

 • salarisstroken
 • journaalposten
 • betaaloverzichten
 • aangiftes loonheffingen

Ook jouw medewerker krijgt het signaal dat er een nieuwe loonstrook beschikbaar is. Door in te loggen kan de medewerker vervolgens de loonstrook inzien en/of downloaden.

2. Jouw salarisadministratie deels uitbesteden

Samen met één van onze salarisspecialisten hou je de salarisadministratie bij. Je voert zelf de mutaties in. Zodra je hiermee klaar bent, en de verwerking hebt aangevraagd, zullen wij de salarisverwerking opstarten. Na de controle van de salarisverwerking krijg je een signaal dat je de output online kunt raadplegen en verwerken.

Meer functionaliteiten mogelijk

Met jouw keuze om jouw salarisadministratie samen te doen bespaar je kosten. Daarnaast heb je nu de mogelijkheid om alle beschikbare HR functionaliteiten van de software te gebruiken. Ook zijn er diverse rapportages beschikbaar. Je kunt een overzicht van de beschikbare HR functionaliteiten en rapportages hier bekijken.

3. Jouw salarisadministratie geheel zelf doen

Beschik je in eigen huis over een salarisadministrateur, maar wil je wel van alle uitgebreide mogelijkheden van onze software én de expertise van onze salarisspecialisten gebruikmaken? Dan kun je ervoor kiezen om jouw salarisadministratie geheel zelf te doen. Bij Vitacon Luteijn onderhouden wij voor jou het systeem, zorgen voor het naleven van actuele wet- en regelgeving en helpen jou met de inrichting. Periodiek zal een salarisspecialist samen met jouw salarisadministrateur naar de gevoerde administratie kijken en hem of haar van de nodige tips en adviezen voorzien. Daarnaast ben je altijd verzekerd van een 100% back-up garantie in het geval van onvoorziene omstandigheden!

Toch liever anders samenwerken?

Heb je er bijvoorbeeld voor gekozen om jouw salarisadministratie geheel zelf te doen, maar ontdek je dat het beter is om samen aan de slag te gaan? Je kunt op elk gewenst moment de wijze waarop je met ons samenwerkt veranderen. Automatisch worden dan de bijbehorende tarieven aangepast. 

Abonnement

Als onderdeel van het abonnement zullen wij onder meer CAO ontwikkelingen voor  jou bijhouden, periodiek jouw pensioennota controleren en een gratis helpdesk bieden voor salaris- én systeemtechnische vragen.

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Je treft de gegevens hiernaast.

Downloads

 • Infosheet Salarisadministratie

  Handzame informatie over onze service rondom salarisadministratie en beloningsadvies

  Downloaden

Referenties