Maak uw keuze

Overweegt u uw salarisadministratie uit te besteden? Wij bieden flexibele abonnementsvormen!

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden aan Vitacon Luteijn?

 • Drie abonnementsvormen

  Wij hanteren drie abonnementsvormen voor het voeren van uw salarisadministratie. Naarmate uw zelfstandigheid groeit nemen de mogelijkheden toe en de tarieven af

 • Meer functionaliteiten mogelijk

  U hebt de mogelijkheid om alle beschikbare HR functionaliteiten van de software te gebruiken. Ook zijn er diverse rapportages beschikbaar

 • Toegevoegde waarde

  Als onderdeel van het abonnement houden wij onder meer CAO ontwikkelingen voor u bij, controleren wij periodiek uw pensioennota en bieden wij een gratis helpdesk voor salaris- én systeemtechnische vragen

Onze specialist(en)

Uw salarisadministratie uitbesteden aan Vitacon Luteijn?

Wij hanteren drie abonnementsvormen voor het voeren van uw salarisadministratie. Naarmate uw zelfstandigheid groeit nemen de mogelijkheden toe en de tarieven af. U kunt kiezen uit:

1. Uw salarisadministratie volledig uitbesteden

Wanneer u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden, dan kiest u voor comfort en gemak. Via VitacOnline geeft u eenvoudig de mutaties door met online mutatieformulieren. De aangeleverde mutaties worden dan gecontroleerd, voordat ze worden doorgevoerd. Vervolgens wordt de salarisverwerking opgestart. Nadat de verwerking door ons gecontroleerd is, krijgt u een melding dat u kunt inloggen om uw salarisgegevens in te zien. U treft online alle overzichten zoals:

 • salarisstroken
 • journaalposten
 • betaaloverzichten
 • aangiftes loonheffingen

Ook uw medewerker krijgt het signaal dat er een nieuwe loonstrook beschikbaar is. Door in te loggen kan de medewerker vervolgens de loonstrook inzien en/of downloaden.

2. Uw salarisadministratie samen doen

Samen met één van onze salarisspecialisten houdt u de salarisadministratie bij. U voert zelf de mutaties in. Zodra u hiermee klaar bent, en de verwerking hebt aangevraagd, zullen wij de salarisverwerking opstarten. Na de controle van de salarisverwerking krijgt u een signaal dat u de output online kunt raadplegen en verwerken.

Meer functionaliteiten mogelijk

Met uw keuze om uw salarisadministratie samen te doen bespaart u kosten. Daarnaast heeft u nu de mogelijkheid om alle beschikbare HR functionaliteiten van de software te gebruiken. Ook zijn er diverse rapportages beschikbaar. U kunt een overzicht van de beschikbare HR functionaliteiten en rapportages hier bekijken.

3. Uw salarisadministratie geheel zelf doen

Beschikt u in eigen huis over een salarisadministrateur, maar wilt u wel van alle uitgebreide mogelijkheden van onze software én de expertise van onze salarisspecialisten gebruikmaken? Dan kunt u ervoor kiezen om uw salarisadministratie geheel zelf te doen. Bij Vitacon Luteijn onderhouden wij voor u het systeem, zorgen voor het naleven van actuele wet- en regelgeving en helpen u met de inrichting. Periodiek zal een salarisspecialist samen met uw salarisadministrateur naar de gevoerde administratie kijken en hem of haar van de nodige tips en adviezen voorzien. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een 100% backup garantie in het geval van onvoorziene omstandigheden!

Toch liever anders samenwerken?

Heeft u er bijvoorbeeld voor gekozen om uw salarisadministratie geheel zelf te doen, maar ontdekt u dat het beter is om samen aan de slag te gaan? U kunt op elk gewenst moment de wijze waarop u met ons samenwerkt veranderen. Automatisch worden dan de bijbehorende tarieven aangepast. 

Abonnement

Als onderdeel van het abonnement zullen wij onder meer CAO ontwikkelingen voor u bijhouden, periodiek uw pensioennota controleren en een gratis helpdesk bieden voor salaris- én systeemtechnische vragen.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Downloads

 • Infosheet Salarisadministratie

  Handzame informatie over onze service rondom salarisadministratie en beloningsadvies

  Downloaden

Referenties