Salarisadministratie uitbesteden? Vitacon Luteijn verzorgt alles voor u!
Maak je keuze

Overweegt u uw salarisadministratie uit te besteden? Wij bieden flexibele abonnementsvormen!

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden aan Vitacon Luteijn?

 • Drie abonnementsvormen

  Wij hanteren drie abonnementsvormen voor het voeren van uw salarisadministratie. Naarmate uw zelfstandigheid groeit nemen de mogelijkheden toe en de tarieven af

 • Meer functionaliteiten mogelijk

  U hebt de mogelijkheid om alle beschikbare HR functionaliteiten van de software te gebruiken. Ook zijn er diverse rapportages beschikbaar

 • Toegevoegde waarde

  Als onderdeel van het abonnement houden wij onder meer CAO ontwikkelingen voor u bij, controleren wij periodiek uw pensioennota en bieden wij een gratis helpdesk voor salaris- én systeemtechnische vragen

Onze specialist(en)

Uw salarisadministratie uitbesteden aan Vitacon Luteijn?

Salarisadministratie uitbesteden kan bij ons in drie abonnementsvormen. Naarmate uw zelfstandigheid groeit nemen de mogelijkheden toe en de tarieven af. U kunt kiezen uit:

1. Uw salarisadministratie volledig uitbesteden

Wanneer u ervoor kiest om uw salarisadministratie uit te besteden, dan kiest u voor comfort en gemak. Via VitacOnline geeft u eenvoudig de mutaties door met online mutatieformulieren. De aangeleverde mutaties worden dan gecontroleerd, voordat ze worden doorgevoerd. Vervolgens wordt de salarisverwerking opgestart. Nadat de verwerking door ons gecontroleerd is, krijgt u een melding dat u kunt inloggen om uw salarisgegevens in te zien. U treft online alle overzichten zoals:

 • salarisstroken
 • journaalposten
 • betaaloverzichten
 • aangiftes loonheffingen

Ook uw medewerker krijgt het signaal dat er een nieuwe loonstrook beschikbaar is. Door in te loggen kan de medewerker vervolgens de loonstrook inzien en/of downloaden.

2. Uw salarisadministratie samen doen

Samen met één van onze salarisspecialisten houdt u de salarisadministratie bij. U voert zelf de mutaties in. Zodra u hiermee klaar bent, en de verwerking hebt aangevraagd, zullen wij de salarisverwerking opstarten. Na de controle van de salarisverwerking krijgt u een signaal dat u de output online kunt raadplegen en verwerken.

Meer functionaliteiten mogelijk

Met uw keuze om uw salarisadministratie samen te doen bespaart u kosten. Daarnaast heeft u nu de mogelijkheid om alle beschikbare HR functionaliteiten van de software te gebruiken. Ook zijn er diverse rapportages beschikbaar. U kunt een overzicht van de beschikbare HR functionaliteiten en rapportages hier bekijken.

3. Uw salarisadministratie geheel zelf doen

Beschikt u in eigen huis over een salarisadministrateur, maar wilt u wel van alle uitgebreide mogelijkheden van onze software én de expertise van onze salarisspecialisten gebruikmaken? Dan kunt u ervoor kiezen om uw salarisadministratie geheel zelf te doen. Bij Vitacon Luteijn onderhouden wij voor u het systeem, zorgen voor het naleven van actuele wet- en regelgeving en helpen u met de inrichting. Periodiek zal een salarisspecialist samen met uw salarisadministrateur naar de gevoerde administratie kijken en hem of haar van de nodige tips en adviezen voorzien. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een 100% backup garantie in het geval van onvoorziene omstandigheden!

Toch liever anders samenwerken?

Heeft u er bijvoorbeeld voor gekozen om uw salarisadministratie geheel zelf te doen, maar ontdekt u dat het beter is om samen aan de slag te gaan? U kunt op elk gewenst moment de wijze waarop u met ons samenwerkt veranderen. Automatisch worden dan de bijbehorende tarieven aangepast. 

Abonnement

Als onderdeel van het abonnement zullen wij onder meer CAO ontwikkelingen voor u bijhouden, periodiek uw pensioennota controleren en een gratis helpdesk bieden voor salaris- én systeemtechnische vragen.

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Downloads

 • Infosheet Salarisadministratie

  Handzame informatie over onze service rondom salarisadministratie en beloningsadvies

  Downloaden

Referenties