Stolwijk Kennisnetwerk - Vitaconluteijn
Maak je keuze

Ondernemen wordt makkelijker als er een team van specialisten achter u staat

neem vrijblijvend contact en bel 0316-740115

Waarom wordt u wijzer van het Stolwijk Kennisnetwerk?

  • Kennisorganisatie

    Als kennisorganisatie bieden wij u toegang tot een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten

  • Toegevoegde waarde

    Een vertrouwde persoonlijke adviseur, vernieuwende aanpak en een brede kijk op ondernemerschap maken het verschil

  • Duurzaam succes

    Het gedrag van uw klanten, de markt en uw medewerkers verandert continu. Stolwijk Kennisnetwerk speelt in op alle facetten.

ontwikkelassessments loopbaanbegeleiding

Het voordeel van één partij die u als ondernemer vérder helpt

In het Stolwijk KennisNetwerk zijn een aantal kennisgebieden op financieel, economisch en personeelsgebied samengebracht. Naast Stolwijk Kelderman Accountants Fiscalisten zijn de volgende organisaties lid van het Stolwijk Kennisnetwerk:

Stolwijk Kelderman

Stolwijk Kelderman is in de basis gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteiten, echter niet in de zin van hoe een traditioneel accountantskantoor opereert. Via een vertrouwde adviseur krijgt u via Stolwijk Kelderman toegang tot een groot netwerk van specialisten op het gebied van bedrijfsadvies in de breedste zin. Stolwijk Kelderman beschikt over een serieuze controlepraktijk (WTA vergunning) en speelt continu in op vernieuwing en digitalisering, met als doel haar klanten duurzaam succesvol te kunnen laten zijn. Een onderdeel hiervan zijn de verregaande inspanningen die Stolwijk Kelderman levert om ondernemers en bestuurders real time inzicht te verschaffen als het gaat om cijfers, kansen, en het realiseren van doelstellingen.

TLA e-fficiencyspecialisten

Voor uw organisatie is het essentieel dat uw bedrijfsvoering efficiënt verloopt en dat werkprocessen gestroomlijnd zijn. Alleen dán kunt u blijvend inspelen op de wensen en eisen van uw klanten: een must in de snel veranderende wereld van vandaag.

De e-fficiencyspecialisten van TLA helpen uw organisatie slagvaardig en efficiënt te opereren. Optimalisatie van uw processen, grip op uw financiën, betrouwbare managementinformatie en / of IT-advisering: de adviseurs van TLA e-fficiencyspecialisten hebben alle kennis in huis die u helpt niet harder, maar maar slimmer te werken!

Stolwijk van Wijk

Presteren, hart voor de zaak hebben en oog voor mensen tonen. Als ondernemer weet u hoe u het verschil maakt in uw branche en in uw dagelijks werk. Het kopen of verkopen van een bedrijf behoort echter níet tot uw dagelijkse kost. Integendeel: in het algemeen heeft u hiermee slechts één of enkele keren in uw leven te maken. Een goede deal sluiten, vanuit een goede strategie, is geen eenvoudige zaak. En fouten zijn onherstelbaar!

Met Stolwijk van Wijk schakelt u een deskundige en ervaren adviseur in, waardoor de kans op een succesvolle overname of fusie flink groter wordt. Een persoonlijk adviseur die úw belang centraal stelt.

Stolwijk PietersBerg

Als ondernemer weet u dat succes nu eenmaal kan worden afgewisseld door zorgen. Als u het punt bereikt waarop u de controle over uw bedrijfsvoering en de financiën niet meer geheel in handen hebt, is het tijd voor verandering. Stolwijk PietersBerg adviseert en begeleidt u, wanneer uw bedrijf toe is aan herstructurering en overlegt met betrokken partijen zoals banken, accountants en investeerders.

Stolwijk denHartigh

Stolwijk denHartigh is specialist in good governance en integriteitmanagement, waaronder frauditing trainingen, achtergrondonderzoek, procesgericht onderzoek in het kader van waarheidsvinding en feiten- en toedrachtonderzoek. Stolwijk denHartigh bedient zowel de public als de profit sector, maar kent een specialisatie in de beantwoording van vraagstukken die kunnen spelen bij decentrale overheden en woningcorporaties.

Referenties