Trainingen - Vitaconluteijn
Maak uw keuze

Versterk je rol als HR-professional

HR Boost: themagerichte workshops en webinars voor HR-professionals-in-ontwikkeling 

Waarom HR Boost?

  • Voor HR-professionals-in-ontwikkeling

    Stil staan is geen optie. Als HR-professional wil je blijven ontwikkelen

  • Deel kennis en ervaring

    Mis je een HR-sparringpartner in jouw organisatie? Deel kennis en ervaringen met vakgenoten

  • Versterk je positie als HR-professional

    Met concrete handvatten sta je sterker in je schoenen en zet je ideeën om in concrete acties

Ons aanbod

februari 10 2021
Webinar Nmbrs HR | dossiers
van 12.15 tot 12.45 uur
Zoom
diverse data
in 2021
HR Kenniskring
diverse data in 2021
Webinar

Voor wie is HR Boost?

Onze workshops en webinars zijn ontwikkeld voor HR-professionals-in-ontwikkeling in het MKB. Ben jij HR-adviseur bij een organisatie vanaf ongeveer 40 medewerkers, wil je jezelf blijven ontwikkelen maar mis je een HR-sparringpartner in jouw organisatie om je te begeleiden of merk je dat er in jouw organisatie meer focus is op de administratie dan op de mensen en mis je de daadkracht en kennis om dit aan te pakken? Dan is HR Boost perfect voor jou!

 

Wat is HR Boost?

Onder de naam HR Boost organiseren we korte workshops en webinars voor HR-adviseurs. Bij iedere HR Boost ga je naar huis met meer kennis én concrete handvatten waarmee je aan de slag kunt in je eigen organisatie. Hiermee sta je steviger in je schoenen en kun je binnen jouw organisatie meer draagvlak creëren voor jouw HR-ideeën.

Iedere workshop en webinar in ons programma heeft zijn eigen thema. Zo kies je zelf het onderwerp waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Tijdens de training duiken we diep in de stof en leer je hoe je dit specifieke HR-stuk in jouw organisatie implementeert.

 

HR-Kenniskring

Behalve workshops en webinars biedt HR Boost ook de HR-Kenniskring. Wil jij je als HR-adviseur continu ontwikkelen en zoek je inspiratie en sparringpartners op jouw niveau? Dan is de HR-Kenniskring iets voor jou. We brengen leergierige, enthousiaste HR-adviseurs samen om ervaringen uit te wisselen en te sparren over HR-vraagstukken die in jouw organisatie spelen. Geen ver-van-mijn-bed-shows, maar herkenbare situaties en bruikbare tips voor casussen die door jullie zelf ingebracht worden.

Benieuwd naar wat de HR-Kenniskring jou kan bieden? Lees verder