Info voor kandidaten - Vitaconluteijn
Maak je keuze

Ga je solliciteren? Lees dan even de informatie hieronder zodat je precies weet wat je mag verwachten

 

Onze specialist(en)

werving & selectie: info voor kandidaten

zonder jou zijn we nergens!

Jij bent belangrijk, want het doel van Vitacon Luteijn is om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen. Een kwalitatief goede match is dan ook een match voor de lange termijn. Vitacon Luteijn vindt het daarom belangrijk om ook de persoon àchter de CV te leren kennen. Om een goede match te kunnen maken kan persoonlijkheid belangrijker blijken te zijn dan opleiding en werkervaring.

Voor jou is het belangrijk dat je volgende stap een doordachte keuze is. Niet alleen je werkervaring moet goed aansluiten bij de organisatie waar je wilt gaan werken. Ook is het steeds meer van belang te onderzoeken of je goed past binnen de organisatiecultuur. Jouw talent moet op de juiste manier ingezet kunnen worden.

werkwijze

Heb je een interessante vacature gezien of wil je kenbaar maken dat je beschikbaar bent? Via de vacaturepagina op deze website kun je direct een gerichte of een open sollicitatie achterlaten. Natuurlijk wordt je sollicitatie zorgvuldig en serieus in behandeling genomen.

De ontvangst van je sollicitatie wordt bevestigd. Daarna bekijkt de recruiter naar de aanknopingspunten tussen jouw achtergrond en de (eventuele) vacature. Ongeacht de uitkomst van deze selectie krijgt je altijd een reactie van de recruiter. Dit gebeurt via e-mail of telefonisch. Bij een positieve selectie worden jouw gegevens (met toestemming) verstrekt aan de opdrachtgever. Aansluitend neemt de opdrachtgever het contact van ons over.

De recruiter is jouw contactpersoon gedurende het overgrote deel van het proces. Je mag van Vitacon Luteijn verwachten dat er slagvaardig en actief gewerkt wordt aan het maken van de juiste match tussen kandidaat en organisatie. Duidelijke communicatie en transparantie zijn voor Vitacon Luteijn belangrijke succesfactoren. Daarom ben je altijd welkom met vragen, wensen en suggesties.

vragen?

Heb je voor, tijdens óf na het proces vragen over de vacature of de status van je sollicitatie? Neem dan (ook buiten kantooruren) contact op met Elsbeth Adams. Dat kan via 06 10 01 62 18 of per mail:e.adams@vitaconluteijn.nl.