Archief Video's - Vitaconluteijn
Maak je keuze

Informatieve video's

Bekijk hieronder alle webinars of tutorials terug die wij hebben uitgezonden.


webinar 13 september 2023

Bedrijfseconomisch ontslag

Wat houdt bedrijfseconomisch ontslag precies in? Hoe kan een werknemer bedrijfseconomisch ontslag op een juiste en ethische manier uitvoeren?

tutorial 4 juli 2023

Vervallen verlof

Ontdek tijdens deze online werksessie hoe je omgaat met vervallen wettelijke verlofdagen in Nmbrs VitacOnline.

webinar 13 juni 2023

Duurzame inzetbaarheid – inzicht in je personeelsbestand

Welke gegevens mag en kan je gebruiken om meer inzicht te krijgen? Hoe kan je de behoeften van je medewerkers in kaarten brengen?

webinar 15 mei 2023

Actualiteitensessie – hervorming arbeidsmarkt

Wat houdt de hervormingen op de arbeidsmarkt in? En wat zijn relevante zaken om op te letten?

webinar 14 april 2023

Wet toekomst pensioenen

Wat houdt de nieuwe Wet toekomst pensioenen in? Wat moet je doen of juist laten? En waar moet je op letten?

webinar 13 maart 2023

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat zijn de mogelijkheden voor het vergoeden van secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de wettelijke kaders?

webinar 13 februari 2023

Buitenlandse medewerkers

Werkgever zijn van buitenlandse medewerkers vraagt om specifieke kennis. Waar moet je op letten? En wat verloopt hierbij anders?

webinar 16 januari 2023

Verlofmodule

De verlofmodule in Nmbrs zorgt voor een correcte verlofregistratie. Maar hoe gebruik je de module precies? En op welke manier haal je er het meeste voordeel uit?

webinar 20 december 2022

De jaarwissel 2022-2023

Het einde van het jaar komt steeds dichterbij. Ben jij er al klaar voor? Wat staat je tussen nu en 31 december nog te wachten en wat kun je alvast voorbereiden voor 2023?

webinar 21 november 2022

Data driven HR

Welke voordelen kun jij voor HR halen uit data en dataverrijking? En welke data heb je met Nmbrs al tot je beschikking en hoe kun je die nog beter voor je laten werken?

webinar 6 mei 2022

Nieuwe medewerker en de interactieve loonstrook

Zorg dat de salarisadministratie op rolletjes verloopt en voeg eenvoudig een nieuwe medewerker toe. De interactieve loonstrook geeft jou de mogelijkheid om je eigen invoer te controleren en aanpassingen te doen.

webinar 19 april 2022

Workflows

Wil jij slimmer werken en het systeem zijn werk laten doen, zodat jij tijd overhoudt voor dingen die er echt toe doen? Bekijk dan de webinar workflows.

webinar 11 maart 2022

Declaraties

Salaris bestaat (bijna) nooit uit alleen het brutoloon. Melanie Wesdorp laat je zien wat er nog meer bij komt kijken, wat dacht je van declaraties, belaste en onbelaste vergoedingen. Vanaf nu geen bonnetjes meer op je bureau maar alle declaraties afhandelen door op 'goedkeuren' te klikken.

webinar 14 februari 2022

Verlof

Hoe leuk je werk ook is, jij en je collega's willen af en toe een dagje vrij. Maar wat komt daar allemaal bij kijken voor jou als HR professional? Je leert er meer over in dit webinar.

webinar 3 november 2021

Documentenbeheer

Tijdens deze webinar leer je hoe je Nmbrs en Nmbrs HR kunt inzetten, zodat het digitaliseren van je documentenstroom een eenduidig proces wordt. Snel en eenvoudig contracten opstellen, ondertekenen en opslaan in het dossier.

webinar 28 september 2021

Uitdiensttreding

Leer hoe jij Nmbrs HR in kunt zetten, zodat de uitdiensttreding een eenduidig proces wordt dat is vastgelegd in deeltaken. Jij en je collega's weten wie waar verantwoordelijk voor is en jij bewaakt het hele proces. Met de 'uit dienst wizard' laten we je zien hoe je betaling van verlofuren en vakantiegeld kunt uitstellen.

webinar 4 juni 2021

De interactieve loonstrook

De interactieve loonstrook geeft jou de mogelijkheid om je eigen invoer te controleren en aanpassingen te doen. Door automatische controles word je snel geattendeerd op eventuele onjuistheden. Naast inzicht in de opbouw van de loonstrook laten we je ook zien dat de loonstrook een middel is om informatie te delen met jouw medewerkers.

tutorial 3 juni 2021

Snelinvoer aanmaken

In deze instructievideo laat Leonie je stap voor stap zien hoe jij een snelinvoer aanmaakt.

tutorial 3 juni 2021

Medewerker login aanmaken

In deze instructievideo laat Leonie je stap voor stap zien hoe jij een login aanmaakt voor jouw medewerkers.

tutorial 3 juni 2021

Proforma berekening maken

In deze instructievideo laat Leonie je stap voor stap zien hoe jij een proforma berekening maakt voor jouw medewerkers.

webinar 3 juni 2021

Rollen, taken en verantwoordelijkheden

We bespreken de verschillende rollen binnen Nmbrs, de taken die je daaraan kan hangen en de rechten en verplichtingen in de rol van medewerker en manager. Ook gaan we dieper in op de verwachtingen die wij van onze klanten hebben, maar ook: wat mogen jullie van ons verwachten?

webinar 3 juni 2021

Bijzonder verlof

Wat verstaan we precies onder bijzonder verlof? En met welke regels, wettelijke bepalingen en CAO afspraken moet je rekening houden als het over bijzonder verlof gaat? We laten je zien hoe Nmbrs je hierin kan ondersteunen.

webinar 16 februari 2021

Dossiers en actualiteiten

Wij laten je zien hoe je het digitale dossier zo optimaal mogelijk inricht voor je medewerkers. En meer over bewaartermijnen en de AVG.

webinar 16 februari 2021

HR functionaliteiten

Bekijk welke Nmbrs functionaliteiten jouw HR taken kunnen ondersteunen. Van verlofregistratie tot het digitaal ondertekenen.

webinar 16 februari 2021

Rapportages en overzichten

Welke rapportages en overzichten kan je genereren vanuit Nmbrs en hoe je deze kan lezen en toepassen?

webinar 16 februari 2021

Verlof en verzuim

Je leert welke verlofsoorten er zijn en hoe je dit inricht en automatiseert binnen Nmbrs. Daarnaast meer informatie over het signaleren van verzuim en de acties die daarbij komen kijken.

webinar 16 februari 2021

Declareren

Kom meer te weten over hoe jouw medewerkers eenvoudig een declaratie kunnen indienen via hun smartphone. En meer over het goedkeuren van binnenkomende declaraties en een volledig overzicht.

webinar 15 februari 2021

Nieuwe medewerker opvoeren

We gaan dieper in op de juiste instellingen voor een goede salarisverwerking, maar ook het inrichten van het dossier en het inplannen van het eerste gesprek komen aan bod.