Peter Verbeek - Vitaconluteijn
Maak uw keuze

Peter Verbeek

Functie: HR Consultant

Mail versturen +31 (0)316 74 01 15

Over Peter Verbeek

Als HR Consultant bij Vitacon Luteijn helpt Peter organisaties met het creëren van een toekomstbestendig klant- en marktgericht DNA. Dit is één van de belangrijkste drivers achter het succes van een organisatie, zeker nu veranderingen in de klant- en marktomgeving steeds sneller toenemen.

Peter focust zich op zijn klanten én de markt. Deze twee elementen weet hij te verbinden door zich te richten op de medewerkers en de organisatiedoelen. Hierbij kunt u denken aan oplossingen zoals een strategische personeelsplanning, medewerkersbeleving en cultuuromslag. Het gaat hierbij vooral om interim management, advies en procesbegeleiding.

Peter heeft oog voor de behoefte van de medewerkers, hij (onder)steunt bij het behalen van organisatiedoelen en persoonlijke doelen. Vertrouwen en betrokkenheid staan voor hem centraal en geven een band voor het (intrinsiek) openstaan voor veranderingen en innovatie.

Vanuit zijn innerlijke gedrevenheid, in combinatie met realisatiekracht op basis van meer dan 20 jaar werkervaring in Business en HR management rollen, brengt Peter medewerkers en organisaties in beweging. Beweging met een toekomstbestendig resultaat.


Tags: