Gecertificeerde Arbodienst van Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Op zoek naar een gecertificeerde arbodienst die tevens HR specialist is?

neem vrijblijvend contact en bel 0316-740115

Waarom aansluiten bij de arbodienst van Vitacon Luteijn?

 • Helder verzuimbeleid

  Verzuimbegeleiding via onze gecertificeerde arbodienst houdt gezonde medewerkers aan het werk en zorgt ervoor dat verzuimende medewerkers goed begeleid en weer re-integreren.

 • Samen werken aan preventie

  Door preventieve maatregelen te treffen, zoals het opstellen van een RI&E, een PMO en een verzuimprotocol, blijven jouw medewerkers én jouw organisatie vitaal.

 • Gecertificeerde arbodienst

  Bij Vitacon Luteijn hechten wij veel waarde aan onze brede certificering om de kwaliteit en de privacy te kunnen waarborgen.

Onze specialist(en)

Arbodienst, werken aan verzuimpreventie & beleid

Je verwacht veel van jouw medewerkers. Het is niet meer dan logisch dat je hen ook veel wilt bieden. Gemotiveerd en goed opgeleid personeel is immers het belangrijkste kapitaal van jouw onderneming. Maar wat als een medewerker onverhoopt voor korte of langere tijd arbeidsongeschikt wordt? In dat geval bieden wij als gecertificeerde arbodienst uitkomst.

Arbodienst met een helder verzuimbeleid

Verzuimbegeleiding via onze gecertificeerde arbodienst houdt gezonde medewerkers aan het werk en zorgt ervoor dat verzuimende medewerkers goed begeleid worden en kunnen re-integreren. Uitgangspunt is de implementatie van een helder verzuimbeleid, waarmee je directe en indirecte verzuimkosten aanzienlijk kunt verlagen. Wij inventariseren, vergelijken en analyseren het ziekteverzuim binnen jouw onderneming en geven concrete handvatten om ook preventief maatregelen te treffen. Als verzuim onvermijdelijk is gebleken richten wij ons met een modern beleid op een zo efficiënt mogelijk verlopende re-integratie.

De mensgerichte aanpak werkt

Arbodienstverlening gaat verder dan verzuimpercentages, besparingen en het volgen van de regels alleen. Door preventieve maatregelen te treffen, zoals het opstellen van een RI&E, een PMO en een verzuimprotocol, blijven jouw medewerkers én jouw organisatie vitaal. Met een actief, op de mens gericht, beleid leveren wij een structurele bijdrage aan gezond ondernemerschap.

Onze arbodienst certificeringen

 • De Arbodienst van Vitacon Luteijn B.V. is NEN en ISO 9001:2015 gecertificeerd door DNV-GL Business Assurance volgens de norm Certificatieschema Dienstverlening Arbodiensten versie 1. Vitacon Luteijn is hiermee opgenomen in het register van de SBCA, Stichting Beheer Certificatieregeling Arbodiensten als gecertificeerde arbodienst. Het certificaat kan opgevraagd worden via info@vitaconluteijn.nl
 • De ISO norm is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het stelt eisen vast en beoordeelt waaraan een organisatie moet voldoen als het gaat om kwaliteit en privacy. Het kwaliteitsmanagementsysteem schrijft voor hoe de kerntaken en onze aanvullende dienstverlening als arbodienst geregeld moeten zijn. Bij Vitacon Luteijn hechten wij veel waarde aan onze certificering om de kwaliteit en de privacy te kunnen waarborgen. De kwaliteit en de privacyregeling worden periodiek getoetst. Een privacyreglement en een klachtenprocedure maken uiteraard deel uit van ons kwaliteitsmanagementsysteem.
 • Voor onze verzuimbegeleiding maken wij gebruik van geregistreerde deskundigen zoals:
  • casemanagers die zijn ingeschreven in het register van de Registerberoepsvereniging Nederlandse Vereniging voor Case- en Caremanagers, de RNVC;
  • bedrijfsartsen die ingeschreven staan in het BIG-register;
 • Voor alle overige deskundigen waarmee Vitacon Luteijn samenwerkt, geldt dat zij ingeschreven dienen te staan, indien van toepassing, bij de daarvoor bevoegde instantie.

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Je treft de gegevens hiernaast.

Downloads

 • Infosheet Arbodienst Vitacon Luteijn

  Handzame informatie over onze arbodienstverlening en pakketten voor verzuimbegeleiding

  Downloaden

Referenties