Beeldbellen met casemanager of bedrijfsarts | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Uw medewerker communiceert persoonlijk, snel en efficiënt met de bedrijfsarts

Persoonlijk contact op een zo kort mogelijke termijn. Dat helpt sneller re-integreren. Meer info? Bel: 0316-740 115

Waarom praten met een vertrouwenspersoon van Vitacon Luteijn?

 • Geen reistijd meer

  Uw medewerker kan gewoon thuis blijven voor het gesprek met de bedrijfsarts of de casemanager. Ook als u zelf contact wilt hebben met de casemanager, dan kan dit via dit efficiënte kanaal

 • Persoonlijk contact

  Al wordt er op afstand met de bedrijfsarts of casemanager gepraat, men ziet elkaar, waardoor er toch persoonlijk contact is

 • 100% veilig en AVG proof

  De verbinding en alle zaken rondom het beeldbellen via WeSeeDo zijn veilig geregeld en voldoen aan de wettelijke eisen

tweede spoor re-integratie

Onze specialist(en)

Beeldbellen met de bedrijfsarts

Ter bevordering van een vlot en efficiënt contact tussen bedrijfsartsen of casemanagers en zieke medewerkers of werkgevers werkt Vitacon Luteijn al enige tijd met WeSeeDO. Een online functionerend systeem waarmee face-to-face communicatie tot stand gebracht kan worden. 

WeSeeDo is een volwaardig online alternatief voor persoonlijke en medische consults. Via een videoverbinding wordt contact gelegd tussen de gesprekspartners. Zo wordt effectief invulling gegeven aan de Wet verbetering Poortwachter.

Een goed contact opbouwen kost tijd. Het is zonde als het merendeel van deze tijd verloren gaat aan reizen en wachten. Beeldbellen met de bedrijfsarts of casemanager via WeSeeDo leidt onder meer tot de volgende voordelen:

 • afspreken op een kortere termijn
 • snellere re-integratie
 • geen reistijd
 • een kwalitatief hoogwaardigere inzet van de bedrijfsarts

Naast afspraken tussen bedrijfsartsen of casemanagers en zieke medewerkers is het ook mogelijk om via WeSeeDo een videogesprek tot stand te brengen tussen werkgevers en bedrijfsartsen of casemanagers.

Afspraak inplannen

Vitacon Luteijn heeft toegang tot de agenda van de bedrijfsarts en plant de afspraak in, zodat het gesprek op een geschikte moment kan plaatsvinden. Nadat de afspraak is aangemaakt ontvangt de cliënt per e-mail een uitnodiging. In het betreffende bericht zullen de details van de afspraak en een hyperlink worden aangetroffen.

Digitale wachtkamer

Klikken op de hyperlink leidt naar een virtuele plaats in de online wachtkamer. Wanneer de bedrijfsarts klaar is om het gesprek te starten zal deze de cliënt uit de wachtkamer halen. Het gesprek zal dan starten en beide partijen kunnen elkaar via het beeldscherm zien en spreken.

Wat is hiervoor nodig?

Om te kunnen beeldbellen via WeSeeDo heeft u een smartphone nodig met een online verbinding, een camerafunctie en ingeschakeld geluid. Een account aanmaken is niet nodig.

Privacyverklaring

Elk gesprek via WeSeeDo is privé, dankzij een rechtstreekste peer-to-peerverbinding. Er worden geen data opgeslagen. Niemand kijkt of luistert mee. Er hoeft nergens ingelogd en niets gedownload te worden. Traceren is niet mogelijk.

Waarom WeSeeDo?

Elk gesprek via WeSeeDo is privé, dankzij een rechtstreekste peer-to-peerverbinding. Er worden geen data opgeslagen. Niemand kijkt of luistert mee. Er hoeft nergens ingelogd en niets gedownload te worden. Traceren is niet mogelijk.

Downloads

 • Beeldbellen via WeSeeDo

  Informatieblad over de wederzijdse verwachtingen als u of uw medewerker wordt uitgenodigd voor een videogesprek met de bedrijfsarts of casemanager.

  Downloaden