Persoonlijkheidstest | Vitacon Luteijn | Doetinchem - Zevenaar - Arnhem
Maak je keuze

Wilt u weten of uw medewerker of een sollicitant beschikt over de juiste competenties en ontwikkelmogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op en bel 0316 740 115

Waarom een persoonlijkheidstest door Vitacon Luteijn?

 • Altijd Maatwerk

  Voor elke selectievraag een passend assessment, gericht op een betrouwbaar onderzoek

 • Professioneel en ervaren

  Onze A&O psychologen werken volgens de richtlijnen van het NIP

 • Helder advies

  U krijgt een duidelijke en onderbouwde uitspraak over de capaciteiten en persoonlijkheid van uw medewerker

ontwikkelassessments loopbaanbegeleiding

Onze specialist(en)

De persoonlijkheidstest biedt inzicht in drijfveren

De persoonlijkheidstest geeft inzicht in kenmerkende eigenschappen en drijfveren van mensen. De sociale en emotionele intelligentie van uw medewerkers bepaalt voor een zeer groot deel hoe succesvol zij zijn binnen hun functie.

Iedere medewerker verwerkt informatie op een andere manier. Medewerker A zal zich bijvoorbeeld uitgebreid verdiepen in vakliteratuur, terwijl medewerker B gewoon een ‘doener’ is. De persoonlijkheidstest van Vitacon Luteijn geeft antwoord op de vraag waar dergelijke voorkeursstijlen van uw medewerkers liggen. Met de uitkomsten van de persoonlijkheidstest kunt u bepalen welke werkvorm het beste bij iedere individuele medewerker past. Zo kan er voor een goede match gezorgd worden tussen de eigenschappen van een medewerker en wat de functie van hem of haar vraagt. Succes in de functie wordt hiermee vooraf beter voorspelbaar.

kwaliteiten en valkuilen

Persoonlijkheidstesten maken onderdeel uit van zowel selectieassessments als van ontwikkelassessments en brengen kwaliteiten en valkuilen van personen in beeld. In de testrapporten kunnen op grond hiervan geschiktheidsuitspraken gedaan worden. Ook worden ontwikkel- en coachingstips gegeven met het oog op verdere persoonlijke ontwikkeling. Aangevuld met interessetesten kan de persoonlijkheidstest inzicht geven in mogelijke loopbaan- of beroepskeuzes.

Vitacon Luteijn werkt uitsluitend met Cotan goedgekeurde testen, welke gevalideerd zijn en uitgevoerd worden door gecertificeerde NIP geregistreerde psychologen. De persoonlijkheidstest is er op de volgende niveaus:

 • eenvoudig
 • basis
 • uitgebreid

Het niveau van de af te nemen test is afhankelijk van de gekozen doelstelling. Deze wordt uiteraard in overleg met u bepaald.

persoonlijkheidstest laten uitvoeren?

Vitacon Luteijn is onder andere gespecialiseerd in het afnemen van persoonlijkheidstests, assessmentscapaciteitentests en loopbaanbegeleiding.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens links of (mobiel) boven op deze pagina.

 

Referenties