Werving & Selectie in de finance

Als werkgever wilt u niet alleen een vacature vervullen, u wilt juist mensen binnenhalen die het verschil kunnen maken als het gaat om doorontwikkeling en continuïteit van uw organisatie. Werving en Selectie door Vitacon Luteijn biedt uitkomst.

Vitacon Luteijn helpt u de juiste medewerkers te vinden middels werving en selectie. De recruiters van Vitacon Luteijn zijn, door jarenlange ervaring en door goed te luisteren, in staat om feilloos te doorgronden waar uw behoefte ligt. Zij denken met u mee over de vertaling naar het juiste profiel van de kandidaat, zodat deze zowel qua competenties als ook qua persoon goed in uw organisatie past. De werving en selectie specialisten zetten zich vervolgens met grote betrokkenheid en enthousiasme in om de voor u juiste kandidaat te vinden. Hiervoor maken zij gebruik van een uitgebreid eigen netwerk.

Bekijk de pagina’s hieronder voor specifieke informatie:

Hoe verder met werving en selectie voor finance?

Voor meer informatie over werving & selectie kunt u contact opnemen met Elsbeth Adams. Dat kan via 06 10 01 62 18 of per mail: e.adams@vitaconluteijn.nl.

Bellen, e-mailen en post sturen

Telefoon: +31 (0)316 - 740 115 
E-mail: info@vitaconluteijn.nl
Postadres: postbus 310, 7000 AH - Doetinchem

Bezoek ons kantoor

Terborgseweg 25b – 7001 GM Doetinchem
Mercurion 3 – 6903 PX Zevenaar

Hulp op afstand