Inrichten salarisadministratie software

Waar te beginnen met inrichting van de juiste salarisadministratie software?

Maakt u gebruik of wilt u gebruik gaan maken van nieuwe salarisadministratie software? Dan kan een salarisprofessional van Vitacon Luteijn u helpen met het inrichten en implementeren van de software in uw administratie.

Vitacon Luteijn kan met u een implementatietraject doorlopen bij gebruik of aanschaf van de volgende salarisadministratie software:

  • Nmbrs ® (Nmbrs Certified Professional – NCP)
  • Exact
  • Unit4

Door de uitzonderlijke opstart- en gebruikerservaring die de salarisspecialisten van Vitacon Luteijn hebben met de hierboven genoemde pakketten zijn alle valkuilen en mogelijkheden van de softwarepakketten bij hen bekend.

Beste van twee werelden

De toegevoegde waarde van werken met Vitacon Luteijn is dat zij niet alleen systeemtechnische maar ook salaristechnische kennis in huis heeft. Hierdoor is er een perfecte balans tussen de mogelijkheden van de systemen enerzijds en de actuele wet- en regelgeving anderzijds.

Planmatig werken

Samen met u als werkgever inventariseert één van de salaris / software specialisten van Vitacon Luteijn uw wensen en criteria, waarna er een implementatieplan wordt opgesteld.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het inrichten van de software voor uw salarisadministratie? Neem dan contact op met Dennis Bos. Dat kan telefonisch via 0314 741 170 of via d.bos@vitaconluteijn.nl

Bellen, e-mailen en post sturen

Telefoon: +31 (0)316 - 740 115 
E-mail: info@vitaconluteijn.nl
Postadres: postbus 310, 7000 AH - Doetinchem

Bezoek ons kantoor

Terborgseweg 25b – 7001 GM Doetinchem
Mercurion 3 – 6903 PX Zevenaar

Hulp op afstand