Strategisch HRM passend bij uw missie en visie | Vitacon Luteijn
Maak uw keuze

Welk strategisch HRM past bij de toekomst van uw organisatie?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom werken aan strategisch HRM met Vitacon Luteijn?

  • Passend bij uw visie en missie

    Hoe ziet u de toekomst van uw bedrijf, markt en werkveld? Uw HR-beleid moet hierbij passen, zo is ónze visie

  • Gericht op uw doelstellingen

    Samen met u bespreken wij de totaaldoelstellingen van uw organisatie, wij zorgen dat het HR beleid hierop aansluit

  • Acceptatie gewaarborgd

    U mag rekenen op een helder HR-beleid, dat geaccepteerd wordt door het management

Onze specialist(en)

Strategisch HRM passend bij uw missie en visie

Als ondernemer, manager of personeelsfunctionaris staat u er misschien niet dagelijks bij stil, maar u stuurt uw organisatie als vanzelf aan vanuit uw visie op de toekomst. Werkt u dan al via de beginselen van strategisch HRM? U heeft in ieder geval een beeld van wat beter kan en wilt inspelen op de veranderingen in uw markt of in het werkveld. Maar ook op verschuivingen in bijvoorbeeld techniek of wetgeving.

Vertaalslag

Bij het ontwikkelen of verder professionaliseren van uw strategisch HRM richten wij ons dan ook op het maken van een goede vertaalslag tussen uw visie, missie, strategie en de doelstellingen van uw organisatie naar een HR-beleid dat past als een warme jas. Zo zorgen wij er samen met u voor dat uw HR-beleid een bijdrage levert aan het realiseren van uw totale organisatiebeleid.

Strategische confrontatie

Deze werkwijze vraagt erom voor een moment afstand te nemen van de dagelijkse praktijk. Het is belangrijk om helder in beeld te hebben of brengen welke speerpunten centraal staan rondom de ontwikkeling van uw organisatie. U bent het die uw organisatie door en door kent, daarom bevragen wij u over uw eigen actuele bevindingen. Aansluitend kunnen wij aanvullend onderzoek doen naar sterktes en zwaktes in de huidige situatie en deze effectief confronteren met uw beeld van de ontwikkeling naar de toekomst.

Acceptatie

Wij ondersteunen u inhoudelijk en procesmatig een helder HR-beleid te bewerkstelligen. Niet alleen een gedegen beleid in inhoudelijk opzicht, maar dat ook gedragen wordt door het management zodat het goed en effectief kan worden geïmplementeerd in uw organisatie.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties