Strategisch HRM passend bij jouw missie & visie | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Welk strategisch HRM past bij de toekomst van jouw organisatie?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom werken aan strategisch HRM met Vitacon Luteijn?

  • Passend bij jouw visie en missie

    Hoe zie je de toekomst van jouw bedrijf, markt en werkveld? Jouw HR-beleid moet hierbij passen, zo is ónze visie

  • Gericht op jouw doelstellingen

    Samen met jou bespreken wij de totaaldoelstellingen van jouw organisatie, wij zorgen dat het HR beleid hierop aansluit

  • Acceptatie gewaarborgd

    Je mag rekenen op een helder HR-beleid, dat geaccepteerd wordt door het management

strategische HRM

Onze specialist(en)

Strategisch HRM passend bij jouw missie en visie

Als ondernemer, manager of personeelsfunctionaris sta je er misschien niet dagelijks bij stil, maar je stuurt jouw organisatie als vanzelf aan vanuit jouw visie op de toekomst. Werk je dan al via de beginselen van strategisch HRM? Je hebt in ieder geval een beeld van wat beter kan en wilt inspelen op de veranderingen in jouw markt of in het werkveld. Maar ook op verschuivingen in bijvoorbeeld techniek of wetgeving.

Vertaalslag naar jouw strategische HRM

Bij het ontwikkelen of verder professionaliseren van jouw strategisch HRM richten wij ons dan ook op het maken van een goede vertaalslag tussen jouw visie, missie, strategie en de doelstellingen van jouw organisatie naar een HR-beleid dat past als een warme jas. Zo zorgen wij er samen met jou voor dat jouw HR-beleid een bijdrage levert aan het realiseren van jouw totale organisatiebeleid.

Strategische confrontatie

Deze werkwijze vraagt erom voor een moment afstand te nemen van de dagelijkse praktijk. Het is belangrijk om helder in beeld te hebben of brengen welke speerpunten centraal staan rondom de ontwikkeling van jouw organisatie. Jij bent het die jouw organisatie door en door kent, daarom bevragen wij jou over jouw eigen actuele bevindingen. Aansluitend kunnen wij aanvullend onderzoek doen naar sterktes en zwaktes in de huidige situatie en deze effectief confronteren met jouw beeld van de ontwikkeling naar de toekomst.

Acceptatie

Wij ondersteunen je inhoudelijk en procesmatig een helder HR-beleid te bewerkstelligen. Niet alleen een gedegen beleid in inhoudelijk opzicht, maar dat ook gedragen wordt door het management zodat het goed en effectief kan worden geïmplementeerd in jouw organisatie.

 

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Je treft de gegevens hiernaast.

Referenties