Vertrouwenspersoon integriteit - Vitaconluteijn
Maak je keuze

Heeft u nog geen vertrouwenspersoon aangesteld voor melding van vermoedens van misstanden?

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

  • Direct een vertouwenspersoon beschikbaar

    Vitacon Luteijn beschikt over een gecertificeerde vertrouwenspersoon integriteit, geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen

  • Dubbel inzetbaar

    Ook inzetbaar als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen, hiermee bespaart u kosten

  • Specialist integriteitsmanagement in huis

    Vitacon Luteijn werkt binnenshuis samen met Nicole den Hartigh, specialist Integriteitsmanagement & Governance

Onze specialist(en)

is er in uw organisatie een meldregeling bij vermoedens van misstanden?

Hebt u ten minste 50 medewerkers in dienst? Dan verplicht de wet Huis voor Klokkenluiders u sinds 1 juli 2016 om een meldregeling in te voeren. Het aanstellen van een externe vertrouwenspersoon binnen het meldsysteem kan voor uw organisatie van grote toegevoegde waarde zijn, onder andere vanwege zijn onafhankelijke positie en expertise. Vitacon Luteijn beschikt over een gecertificeerde vertrouwenspersoon integriteit. De vertrouwenspersoon is tevens geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen.

Vertrouwenspersoon dubbel inzetbaar

De vertrouwenspersoon heeft de taak uw medewerkers te ondersteunen, informatie en advies te geven bij vermoedens van een misstand. De medewerker kan op een veilige manier melding doen van zijn vermoeden of hierover sparren met de vertrouwenspersoon. Het is uiteindelijk de afweging van de medewerker zelf om het vermoeden wel of niet te melden. De vertrouwenspersoon helpt hierbij en brengt samen met de medewerker de melding in kaart. U kunt de vertrouwenspersoon integriteit van Vitacon Luteijn tevens inzetten als vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen. U heeft dan tegen lagere kosten één laagdrempelig en breed inzetbaar aanspreekpunt.

Integriteitsmanagement

De vertrouwenspersoon maakt deel uit van het totale beleid in uw organisatie rondom integriteit. Wilt u meer weten over integriteitsmanagement of ondersteuning bij het opzetten en uitvoeren bij integriteitsbeleid in uw organisatie dan verwijzen wij u graag naar DenHartigh&Partners.   Heeft u vragen over integriteitsmanagement? Bel met Nicole den Hartigh 06 29 73 18 04 of e-mail naar info@denhartighenpartners.nl.  Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen omtrent de vertrouwenspersoon? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Referenties