Een interim HR Manager die bij uw organisatie past | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Heeft u tijdelijke ondersteuning nodig op het gebied van HR? Wij stellen u graag voor aan één van onze HR-interim consultants!

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom een HR-interim consultant via Vitacon Luteijn?

 • Snel een HR project vlot trekken

  Onze Interim HR-consultants kunnen de druk op uw HR-beleid verlagen en zorgen dat projecten succesvol worden afgerond

 • Alle voordelen, geen verplichting

  Op regelmatige basis werken met een HR-interim consultant zonder de verplichtingen van een vast dienstverband

 • Een consultant die bij u past

  Wij beschikken over HR-consultants met verschillende specialismen die snel en op eigen kracht kunnen werken aan het realiseren van uw doelstellingen

Onze specialist(en)

Uw eigen flexibel inzetbare interim HR manager? Dat kan!

Vindt u het belangrijk om een professioneel HR-beleid te voeren maar wenst u geen eigen HR-professional in dienst te nemen? Steeds meer organisaties kiezen ervoor om op flexibele basis een HR-consultant in te huren. Een interim HR manager die die zich voor langere tijd aan de organisatie bindt, maar er niet in dienst treedt. Bij Vitacon Luteijn kunnen wij u aan zo’n specialist voorstellen.

Een Interim HR manager die bij u past

Wij brengen in kaart welke behoefte uw organisatie heeft, beleidsmatig en operationeel. Op basis van deze zorgvuldige voorbereiding kunnen wij u een passend voorstel doen, waarbij een interim HR consultant uw organisatie tijdelijk komt versterken. U mag rekenen op een professional met de juiste competenties die met vaste regelmaat bij uw organisatie aanwezig is.

Uw eigen HR-adviseur, zonder verplichtingen

Hiermee haalt u met de juiste regelmaat uw eigen HR-adviseur in huis. Iemand die u en uw organisatie door-en-door kent en tevens een rechtstreeks aanspreekpunt voor uw medewerkers kan zijn. En die onder uw bedrijfsnaam kan handelen als dat gewenst is (bijvoorbeeld bij werving- en selectie procedures). Zo beschikt u over alle voordelen van het hebben van een eigen HR-specialist met up-to-date kennis en kunde, zonder de verplichtingen van een dienstverband.

Specifieke deskundigheid of tijdelijke capaciteitsbehoefte

Het succesvol begeleiden en uitvoeren van HR-projecten vraagt om specifieke deskundigheid. Deze is echter niet altijd in uw organisatie aanwezig. Ook kunnen HR-projecten een groot beslag leggen op de beschikbare capaciteit van uw HR-afdeling. De tijdelijke inzet van een interim HR manager kan dan uitkomst bieden. Hij of zij draagt zorg voor realisatie van uw project en waarborgt de continuïteit van de lopende HR-processen.

Een consultant die bij u past

Vitacon Luteijn beschikt over HR-Consultants met verschillende specialismen die snel en op eigen kracht kunnen werken aan het realiseren van uw doelstellingen, ongeacht de rol die zij hebben in uw organisatie.

 

Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. U treft de gegevens hiernaast.

Downloads

 • Infosheet HR Interim

  Handzame informatie over onze HR Interim professionals

  Downloaden

Referenties