Interim HR Manager, passend bij jouw organisatie | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Heb je tijdelijke ondersteuning nodig op het gebied van HR? Wij stellen je graag voor aan één van onze HR-interim managers!

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom een interim HR manager via Vitacon Luteijn?

 • Snel een HR project vlot trekken

  Onze Interim HR-consultants kunnen de druk op jouw HR-beleid verlagen en zorgen dat projecten succesvol worden afgerond

 • Alle voordelen, geen verplichting

  Op regelmatige basis werken met een HR-interim consultant zonder de verplichtingen van een vast dienstverband

 • Een consultant die bij jou past

  Wij beschikken over HR-consultants met verschillende specialismen die snel en op eigen kracht kunnen werken aan het realiseren van jouw doelstellingen

strategische HRM

Onze specialist(en)

Jouw eigen interim HR manager

flexibel inzetbaar? Dat kan!

Vind je het belangrijk om een professioneel HR-beleid te voeren maar wens je geen eigen interim HR manager in dienst te nemen? Steeds meer organisaties kiezen ervoor om op flexibele basis een HR-consultant in te huren. Een interim HR manager die die zich voor langere tijd aan de organisatie bindt, maar er niet in dienst treedt. Bij Vitacon Luteijn kunnen wij jou aan zo’n specialist voorstellen.

Een Interim HR manager die bij jou past

Wij brengen in kaart welke behoefte jouw organisatie heeft, beleidsmatig en operationeel. Op basis van deze zorgvuldige voorbereiding kunnen wij jou een passend voorstel doen, waarbij een interim HR consultant jouw organisatie tijdelijk komt versterken. Je mag rekenen op een professional met de juiste competenties die met vaste regelmaat bij jouw organisatie aanwezig is.

Jouw eigen HR-adviseur, zonder verplichtingen

Hiermee haal je met de juiste regelmaat jouw eigen HR-adviseur in huis. Iemand die jou en jouw organisatie door-en-door kent en tevens een rechtstreeks aanspreekpunt voor jouw medewerkers kan zijn. En die onder jouw bedrijfsnaam kan handelen als dat gewenst is (bijvoorbeeld bij werving- en selectie procedures). Zo beschik je over alle voordelen van het hebben van een eigen HR-specialist met up-to-date kennis en kunde, zonder de verplichtingen van een dienstverband.

Specifieke deskundigheid of tijdelijke capaciteitsbehoefte

Het succesvol begeleiden en uitvoeren van HR-projecten vraagt om specifieke deskundigheid. Deze is echter niet altijd in jouw organisatie aanwezig. Ook kunnen HR-projecten een groot beslag leggen op de beschikbare capaciteit van jouw HR-afdeling. De tijdelijke inzet van een interim HR manager kan dan uitkomst bieden. Hij of zij draagt zorg voor realisatie van jouw project en waarborgt de continuïteit van de lopende HR-processen.

Een consultant die bij jou past

Vitacon Luteijn beschikt over HR-Consultants met verschillende specialismen die snel en op eigen kracht kunnen werken aan het realiseren van jouw doelstellingen, ongeacht de rol die zij hebben in jouw organisatie.

 

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Je treft de gegevens hiernaast.

Downloads

 • Infosheet HR Interim

  Handzame informatie over onze HR Interim professionals

  Downloaden

Referenties