Over Vitacon Luteijn - Vitaconluteijn
Maak je keuze

Wij dragen bij aan sterke mensen in sterke organisaties, wil jij dat ook bereiken?

neem vrijblijvend contact en bel 0316-740115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

  • Integrale aanpak HR

    Vitacon Luteijn kan jou van dienst zijn binnen het gehele spectrum van haar HR specialisme, van strategie tot operatie

  • Jij kiest

    Jij bepaalt zelf welke rol jij ons toebedeelt. Zo kun je kiezen voor een integrale aanpak (zoals hierboven genoemd), of je houdt HRM zelf in beheer en schakelt ons in bij een specifieke hulpvraag.

  • Doelgericht

    Wij bespreken jouw organisatiedoelstellingen met je en passen ons advies aangaande jouw HR beleid hierop af

Iedere organisatie ‘n gezonde voedingsbodem

In de veranderende wereld van vandaag overleeft uitsluitend de wendbare organisatie. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en open staan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Vitacon Luteijn helpt jou om deze te ontwikkelen, vorm te geven en succesvol te houden.

Wij zijn Vitacon Luteijn. Ons team bestaat uit samenwerkende specialisten binnen het brede spectrum van HRMWanneer jij met ons samenwerkt, bepaal je zelf welke rol jij ons toebedeelt. Zo kun je kiezen voor een integrale aanpak (zoals hiernaast afgebeeld) waarbij alle HR-gerelateerde zaken door ons worden begeleid. Of je houdt HRM zelf in beheer en schakelt ons in bij een specifieke hulpvraag.

Welke keuze jij ook maakt, jouw organisatie mag rekenen op een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. En natuurlijk altijd op een doordacht én op de actualiteit gebaseerd advies.

1. Visionaire strategie

Hoe wil je dat jouw organisatie zich in de komende tien jaar ontwikkelt? Wij helpen jou een stip op de horizon te zetten en doordachte strategische keuzes te maken. En wij staan naast jou wanneer nieuw beleid geïmplementeerd wordt. Samen zorgen wij ervoor dat jij duurzaam succesvol kunt ondernemen. Deze strategische en praktische ondersteuning komt tot uiting in onze diensten omtrent organisatieadvies, visieontwikkeling, fusie- en overnamebegeleiding en advies HR-beleid.

2. Wendbare organisatie

In een veranderende wereld is het voor jouw organisatie van levensbelang om in beweging te blijven. Kies je in dit kader voor behoud van een traditioneel organisatiemodel of juist voor zelforganiserende teams? Vanuit alle HR-facetten zetten wij onze kennis en ervaring in om jouw organisatie te vormen naar jouw visie. Dat doen wij bijvoorbeeld via de inzet van verandermanagement, de diensten van een interim HR– of salarisprofessional, assessments en training.

3. Eigentijds leiderschap

Hoe kun je vanuit uw leiderschap bijdragen aan de ontwikkeling van een krachtigere en meer wendbare organisatie? Welke vorm van leiderschap past het beste bij jou als persoon? Vitacon Luteijn ontwikkelt op maat vaardigheidstrainingen voor zowel jou als voor jouw (leidinggevende) medewerkers. Waar nodig kun je terugvallen op individuele begeleiding en coaching.

4. Sterke mensen

Sterke mensen bouwen aan sterke organisaties. Wat kun jij doen om jouw mensen naar hun volle capaciteit in te zetten? En hoe trek je de juiste man of vrouw aan voor een specifieke functie? Wij helpen je jouw organisatie van binnenuit te versterken door jouw menselijk kapitaal op volle kracht inzetbaar te maken. Bijvoorbeeld via de inzet van een interim HR-professional, werving & selectie, assessments, gedragstrainingen, loopbaanbegeleiding, individuele begeleiding, mediation, verzuimbegeleiding en outplacement.

5. Gezonde cultuur

In sterke organisaties werken niet alleen alle medewerkers gemotiveerd aan het verwezenlijken van heldere, gezamenlijke doelstellingen. Er is ook sprake van een gezonde cultuur, waarin er ruimte is voor leren, ontwikkelen, groeien én het maken van fouten. Een gezonde organisatiecultuur leidt tot minder verzuim, gelukkigere medewerkers en een hogere klanttevredenheid. Dit bereiken we onder meer via de inzet van een doordacht HR-beleid, arbobeleid, vaardigheidstrainingen, workshops en individuele begeleiding.

6. Efficiënte systemen

Informatie en communicatie zijn belangrijke pijlers onder een duurzaam succesvol HR-beleid. Wij helpen je de juiste software te selecteren voor efficiënt beheer van de salarisadministratie, urenregistratie en het digitale personeelsdossier. Daarnaast helpen wij jou een keuze te maken voor het best passende beoordelingssysteem. Zo snijdt het mes aan twee kanten: jouw medewerkers hebben overal en altijd toegang tot hun gegevens. En jij richt jouw HR-systematiek zo efficiënt mogelijk in.

Referenties