Implementatie van jouw salarisadministratie software | Vitacon Luteijn
Maak je keuze

Wij helpen je jouw salarissoftware op de juiste wijze in te richten én voor een succesvolle implementatie

neem vrijblijvend contact op en bel 0316-740115

Waarom samenwerken met Vitacon Luteijn?

 • Opstart- en gebruikerservaring

  Onze salarisspecialisten hebben een uitzonderlijke opstart- en gebruikerservaring met toonaangevende softwarepakketten, zoals Nmbrs, Exact en Unit4

 • Toegevoegde waarde

  Wij hebben kennis van systemen én salarissen, met als gevolg 'n perfecte balans tussen de mogelijkheden van de systemen enerzijds en de actuele wet- en regelgeving anderzijds

 • Planmatige aanpak

  Samen met jou inventariseert één van onze salaris / software specialisten jouw wensen en criteria, waarna er een implementatieplan wordt opgesteld

Onze specialist(en)

Waar te beginnen met inrichting van de juiste salarisadministratie software?

Maak je gebruik of wil je gebruik gaan maken van nieuwe salarisadministratie software? Dan kan één van onze salarisprofessionals jou helpen met het inrichten en implementeren van de software in jouw administratie.

Wij kunnen samen met jou een implementatietraject doorlopen bij gebruik of aanschaf van de volgende salarisadministratie software:

 • Nmbrs ® (Nmbrs Certified Professional – NCP)
 • Exact
 • Unit4

Door de uitzonderlijke opstart- en gebruikerservaring die onze Vitacon Luteijn salarisspecialisten hebben, met de hierboven genoemde pakketten, zijn alle valkuilen en mogelijkheden van de softwarepakketten bij ons bekend.

Lees hier alles over e-HRM.

Beste van twee werelden

De toegevoegde waarde van werken met Vitacon Luteijn is dat wij niet alleen systeemtechnische maar ook salaristechnische kennis in huis hebben. Hierdoor is er een perfecte balans tussen de mogelijkheden van de systemen enerzijds en de actuele wet- en regelgeving anderzijds.

Planmatig werken

Samen met jou als werkgever inventariseert één van onze salaris / software specialisten jouw wensen en criteria, waarna er een implementatieplan wordt opgesteld.

 

Wil je meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen? Neem dan contact op met een van onze specialisten op het gebied van salarissoftware. Je treft de gegevens hiernaast.

 

Downloads

 • Infosheet Salarisadministratie

  Handzame informatie over onze assessment producten

  Downloaden

Referenties