Slim subsidie - Vitaconluteijn
Maak je keuze

Geef je personeel een ontwikkelboost met SLIM subsidie

In september 2022 kun je de SLIM regeling – ofwel SLIM subsidie – inzetten voor groei en ontwikkeling van je personeel. Veel van de ontwikkeloplossingen van Vitacon Luteijn komen in aanmerking voor de SLIM regeling.

Direct contact? Bel 0316 740 115.

Maak een afspraak Stel een vraag

Onze specialist(en)

Hoe de SLIM regeling en Vitacon Luteijn je helpen een leercultuur te creëren

Het op de juiste manier inzetten van je medewerkers is de sleutel voor een duurzaam succesvolle en wendbare organisatie. Meer nog zelfs dan financieel vermogen en technologie.

Wij zien dat medewerkers het beste tot hun recht komen als zij de ruimte krijgen om hun werk naar eigen inzicht te doen, zolang zij maar bijdragen aan de gestelde organisatiedoelstellingen. Mensen werken bij voorkeur bij mensgerichte organisaties. Richt jij je organisatie zo in, dan heb je meteen een voorsprong op de arbeidsmarkt.

Wij willen je graag helpen een leer- en ontwikkelcultuur te verweven met je organisatiecultuur: in het leiderschap en in je HR-processen.

Wat is de SLIM regeling

Iedere ondernemer begrijpt de noodzaak van wat we hierboven beschrijven wel. Helaas komt het in de praktijk echter vaak niet tot een structurele aanpak. Met de SLIM regeling wil het kabinet dit gaan oplossen. Tussen 1 en 30 september 2022 kunnen MKB-ondernemingen een SLIM subsidie aanvragen om leren en ontwikkelen vanzelfsprekend te maken in hun organisatie. Wij helpen je bij het maken van ontwikkelplannen én met het indienen van de subsidieaanvraag.

Meer informatie over de SLIM Regeling vind je op de website van de Rijksoverheid.

Let op! Tijdvak aanvragen van 1 tot en met 30 september 2022

De SLIM regeling is slechts beperkt beschikbaar. Het eerstvolgende tijdvak geldt van 1 tot en met 30 september 2022. Wil je gebruikmaken van de subsidieregeling? Dan is het zaak deze tijdig aan te vragen.

Voor je een aanvraag indient moet je je registreren als aanvrager. Dat kan al vanaf twee weken voor de opening van het tijdvak!

Welke activiteiten zijn SLIM?

De SLIM regeling is breed inzetbaar. Het is wel zo handig als je enigszins inzicht krijgt in wat er in de praktijk mogelijk is. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de activiteiten waarmee Vitacon Luteijn je – binnen de SLIM regeling – kan helpen.

 • Wij lichten je organisatie door om de toekomstige opleidings- en ontwikkelbehoefte in kaart te brengen.
 • Wij stellen een opleidings- en ontwikkelplan op, dat inzicht biedt in je huidige bedrijfsstructuur, en welke kennis en vaardigheden zich bevinden onder je personeel.
 • Daarin leggen wij een verband tussen het huidige niveau van kennis en vaardigheden en de te verwachten invloed van technologische ontwikkelingen.
 • Wij brengen, aan de hand van het hierboven genoemde, in kaart welke toekomstige ontwikkelbehoefte er geldt voor jouw bedrijf, als je je organisatie – klaar voor de toekomst – in de pas wilt laten lopen van externe ontwikkelingen.
 • Dit alles voegen wij samen in een adviesrapport.

Oplossingen van Vitacon Luteijn in relatie tot het opleidings- en ontwikkelplan

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Vitacon Luteijn: 0316 740 115

 • Onze loopbaanadviseur spreekt één op één met je medewerkers.
 • Daarbij wegen de gesprekspartners samen af wat het toekomstperspectief is van de huidige werkzaamheden.
 • De loopbaanadviseur maakt de competenties en kwaliteiten van je medewerker inzichtelijk.
 • Ook wordt gekeken welke toekomstige loopbaanmogelijkheden er voor de medewerker zijn op de arbeidsmarkt.

Oplossingen van Vitacon Luteijn in relatie tot loopbaan- en ontwikkeladvies

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Vitacon Luteijn: 0316 740 115

 • Hierbij richten wij ons op het bedenken en invoeren van een systeem voor periodieke ontwikkelgesprekken. Binnen de SLIM regeling vallen onder andere de advieskosten, gericht op het opzetten van een systeem van periodieke ontwikkelgesprekken en de meest effectieve wijze van voeren van ontwikkelgesprekken.
 • Wij kunnen je helpen een eigen bedrijfsschool in te richten of je de weg wijzen als het gaat om aansluiten bij een bestaande bedrijfsschool, waar leren en werken wordt gecombineerd.
 • Ook het ontwikkelen van een leerrijke werkomgeving, waarin je werknemers laagdrempelig nieuwe vaardigheden kunnen opdoen, behoort tot de mogelijkheden. Denk aan  het ontwikkelen van e-learnings; het opzetten en implementeren van een kennis- en leerportaal of de introductie van leer- of bedrijfsambassadeurs.
 • Afhankelijk van je keuze ontvang je van ons een adviesrapport.

Oplossingen van Vitacon Luteijn in relatie tot methode ter stimulering kennis, vaardigheden en beroepshouding

Persoonlijk advies

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact op met Vitacon Luteijn: 0316 740 115

Ontdek de kracht van onze HR Interim managers

Wij stellen je voor aan een interim HR manager die bij je past. Een specialist met actuele kennis en kunde die toegevoegde waarde levert bij het realiseren van jouw organisatiedoelstellingen. Hij of zij kan bijvoorbeeld de voortgang van een HR project bewaken en zorgt tegelijkertijd voor continuïteit van lopende HR processen.

 • Volledig flexibel en vrij
 • HR projecten deskundig begeleid
 • Een consultant die bij je past
Download